Набор от козметични пръчици за течен контур, Течен Коректор за контурирования лице, Хайлайтер, Руж-Стик с приложен апликатор-валяк, Лесно растушевывается, Лесна су?
  • New

Набор от козметични пръчици за течен контур, Течен Коректор за контурирования лице, Хайлайтер, Руж-Стик с приложен апликатор-валяк,

BGN 6.53

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Контур, руж и хайлайтер】- contour дръжка задълбочава черти на лицето, подобряваЛосион за руж може да премахне зачервяване и създаване на естествен нюдовый грим.Хайлайтер може да създаде стереопрозрачный дори цвета на кожата, триизмерна светла кожа. 【Нова течна контур пръчка】- Удобен, съвсем ново на пазара на апликатора-валяк за равномерно нанасяне на продукта улеснява създаването на прекрасни, рельефных скулите.Копринена формула лесно растушевывается и тълпата, за да създадете естествен или резултатно начин. 【Уникален дизайн апликатор на порести възглавница】- Перфектна комбинация от порести възглавници и контур, просто выдавите необходимото количество паста и равномерно по лицето.Придава на кожата загар вид и луксозна мекота. 【Указания за употреба】- Отворете капака (не скручивайте си), го завъртете в положение "вкл.", в съответствие с указанията на насадке, след това леко натиснете върху тубичка за паста за зъби се появи на аппликаторе.Не забравяйте да затворите капачката след употреба.Компактен дизайн го прави по-лесен за нанасяне, а също така може да се използва като подарък на роднини и близки. Моля, обърнете внимание : Всяка козметична пръчка с апликатор с губчатым фитил. 【Безопасно и без жестокост 】- Нашата крем течна пръчка за руж е достатъчно мека формула за чувствителна кожа.Те са хипоалергенни, са за всички физически, не е токсичен, не съдържа жестокост.Както и в случая с всичките козметични средства, ние препоръчваме преди да направим един малък тест на кожата, тъй като кожата при всички е различно.