Горно заключване за защита от деца - Loswsdg Детска предпазна система за заключване на вратите от устойчив метал - Регулируема Плъзгаща горния вратата, заключване за в?
  • New

Горно заключване за защита от деца - Loswsdg Детска предпазна система за заключване на вратите от устойчив метал - Регулируема

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【РЕГУЛИРУЕМА плъзгаща горния автоматично заключване на вратите】: Регулируема вратата на горния заключване за защита от деца е подходящ за всички врати с дебелина 0,6-2,2 инча, включително и интериорни врати, входни врати и френски врати (⚠️ Не работи нито с един тип плъзгащи се врати на полето, като двустворчатые врати, джобни врати или плъзгащи се стъклени врати.Също така не работи с метални врати и дограма, сетчатыми врати във вътрешен двор, штормовыми врати или двойни врати, които се отварят в двете посоки ❕❕❕). ?【РАЗЧИТА На горната част на ВРАТАТА И е много лесен За инсталиране И използване 】: Изисква три винта (в комплекта), за Да Просверленным си в рамката на Вратата.Заключване разчита на вратата и се плъзга назад-напред, заключване и отпирая вратата. (⚠️ Ако инсталирате външна врата, която се отваря в дома си, моля, обърнете внимание, че завийте ще просверлен на външната част на рамката на вратата❕❕❕). ?【Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ】:Брави за безопасност за деца са изработени от устойчив метал, а не от евтина пластмаса.По този начин, това ще продължи години напред да не позволява на малки деца, домашни любимци, възрастни хора с деменция отвори врати в опасните зони на вашия дом. (⚠️Loswsdg улеснява живота ви, и - най-важното - осигурява безопасността на вашето семейство❕❕❕). ?【ЗДРАВ МЕТАЛ НЕ се НАПУКВА И не се ОГЪНЕ, КАТО ЕВТИНИТЕ ПЛАСТМАСОВИ МОДЕЛИ】:Child Proof Door Top Lock - единствената по рода си система за защита врати от деца, изработена от висококачествена оцветен метал, а не от непрочного пластмаса.По този начин, това ще ви дълги години, не позволява на децата да отворят врати в опасните зони на вашия дом. (⚠️Loswsdg улеснява живота ви, и - най-важното - осигурява безопасността на вашите деца❕❕❕). ?【РАЗЧИТА на горната част на ВРАТАТА, така че ДЕЦАТА не могат да я достигнат】: За разлика от капаци за врати дръжки или други врати на лостовите брави, заключване Kids Safety Door Lock намира в горната част на вратата, като седло, така че той напълно извън обсега, и детето не може да го разруши.