Стъклена Чиния Luxshiny Beed с куполна капак Стъклен Свещник с куполна капак за торта дамска шапка клош на Кутията за торта с дръжка-дръжка Прозрачна Стъклена Банка Наст?
  • New

Стъклена Чиния Luxshiny Beed с куполна капак Стъклен Свещник с куполна капак за торта дамска шапка клош на Кутията за торта

BGN 14.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Подходящ е за хол, спалня, офис и така нататък, добра обстановка за васДелото подложки за свещи. ?️ е подходящ за декорация на дома, оформяне на сцена, на сватба, банкет и т., Капачка за восъчни чашки за свещи. ? Изящна изработка, без примеси, гладка повърхност.Тя може да се използва в продължение на дълго време.капак за подаване на храна. ?️ Се различава прости прозрачен външен вид, който е пълен с чувство за красота.купол за подаване на десерт. ? Подходящ е за хол, спалня, офис и така нататък, добра обстановка за вас. сирене на купола-клоше.Описание Стъклена чаша за свещи САМ, Просто капак за восъчни чашки за свещи, Капачка за свещи за фестивали и партита, Особености - Цвят : Прозрачен цвят.- Материал : стъкло .-Размер : 10,00 X8,00 X8,00 см/Просто капак за восъчни чашки за свещи, капачка за свещник за фестивали, партита, екстремни, Стъклена чаша за свещи, капачка за подложки за свещи, капачка за восъчни чашки за свещи, опаковка, включваща 1 x стъклен протектор за свещи.