ONEWANGDAFA 2 Опаковки Пластмасови Бутилки за пресован подправки, Преработени Пластмасови Бутилки за пресован подправки с Закручивающимися Капаци за Измерване на разм?
  • New

ONEWANGDAFA 2 Опаковки Пластмасови Бутилки за пресован подправки, Преработени Пластмасови Бутилки за пресован подправки с Закручивающимися

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Опаковката включва : 2 пакета червени шишета за изстискване на 8 мл / 250 мл Материал : 100% сигурна пластмаса и не съдържа BPA.Нашите бутилки за екстракция са изработени от висококачествени бисфенол.Дизайн : Компактен съединителната капакът се затваря за предотвратяване на разливи и течове, е лесно да се отстранява и защелкивается, а на кутията се закрепва към капака, така че не е нужно да се притеснявате за това, че ще ги загубите.Подобряване на кутията : Нашата бутилка за подправки с мастилено-струен да се затваря плътно затварящ се капак за предотвратяване на разливи и течове.Винт-в горната част има голям, широк отвор, което лесно се попълва всяка течност.Идеален за съхранение на всички подправки : сос барбекю, маслиново масло, кетчуп, горчица, майонеза, лют сос, соев сос, смес за палачинки, кленов сироп, салата от маруля и т. Също може да се използва за измиване на косата и тялото. "Технически характеристики : Стил : пластмасови бутилки за изстискване на подправки.Опаковката включва : 2 бутилки за изстискване на подправки. Размер : 1,77 х 7,3 инча /4,5 х 18,5 см, с капацитет 250 мл или около 8 грама.Цвят : Червена бутилка за въртене може да се използва за съхраняване на различни вязкого съдържание, меки и лесно выдавливаемого.Освен това, той има силна устойчивост на корозия, киселини и алкални съпротива.Това трябва да бъде добър помощник в кухнята.Нашите бутилки за пресован подправки може лесно да раздаваш, етикетират и идентифициране на любимите си подправки или други течности.Е трайна за използване и лесен за почистване.Идеален за барбекю, къмпинг и още много други. Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.