Светло розова пудра на прах за обмакивания (с добавка на витамин калций) I. B. N 2 В 1 Акрилна пудра на прах за обмакивания, 1 унция, нетоксична и без мирис, не изисква суш?
  • New

Светло розова пудра на прах за обмакивания (с добавка на витамин калций) I. B. N 2 В 1 Акрилна пудра на прах за обмакивания,

BGN 3.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

(ако се надявате, че ноктите ви ще изсъхнат по-бързо, ние препоръчваме да използвате активатор)Брой : 1 x акрилна пудра на прах 2 в 1.Нето тегло : 1 унция / 28 г. Брой цветове : 010. Някои цветове акрил на прах потопете се различават малко от реалната си цветове, можете да приложете го върху ноктите, най-накрая ще получите дългоочакваното цвят.Най-общо казано, ние трябва да се нанесе захар 2-3 пъти, за да получите очакваните цвят.В процеса на работа може да увеличи или намали времето за гмуркане, за да получите желания цвят.Стъпка 1 използвайте пилочку за да придадат форма на ноктите и почистете я грунд / за хранене и развлечения.Стъпка 2, нанесете основен слой dip.Стъпка 3, за да се потопите ноктите си в прах за обмакивания.Стъпка 4, отстранете излишния прах четка. (Моля, повторете стъпки 3 и 4 на 2-3 пъти).Стъпка 5, нанесете активатор dip powder или не се използва.Стъпка 6 използвайте пилочку за нокти за точно фиксиране на ноктите.Стъпка 7, се прилага най-горния слой на дисталните powder.Стъпка 1 използвайте пилочку за да придадат форма на ноктите и почистете я грунд / за хранене и развлечения.Стъпка 2, нанесете основен слой dip.Стъпка 3, за да се потопите в акриловую течност.Стъпка 4, потапят се в акриловую захар за обмакивания.Стъпка 5, нанесете акриловую захар за обмакивания на ноктите. (Моля, повторете стъпки 3,4 и 5 няколко пъти, за да получите очакваните ноктите).Стъпка 6 използвайте пилочку за нокти за точно фиксиране на ноктите.Стъпка 7, се прилага най-горния слой. Използвайте пилочку за нокти, за да подпилить най-горния слой. Изсипете подходяща ацетоновую течност в гелевую филм за нокти. Добре го увийте около ноктите. Изчакайте около 10-15 минути. Махнете фолиото и я изтрийте толкателем за кожичките. Акрилна пудра на прах 2 В 1 - това е комбинация от акрилен прах и дийп-на прах, можете да го използвате за създаване на акрилни нокти и дийп-прах за нокти.