Рассеивающая Урна-тръба за Човешкия Пръст, ЕКОЛОГИЧНО Чиста и Биоразлагаемая Малка Простираща се Кремационная Тръба-Урна за Пепел Възрастни Мъже, Жени, домашното ?
  • New

Рассеивающая Урна-тръба за Човешкия Пръст, ЕКОЛОГИЧНО Чиста и Биоразлагаемая Малка Простираща се Кремационная Тръба-Урна

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Е изработена от естествен МАТЕРИАЛ】Рассеивающая тръба е изработена ръчно от напълно естествен материал, който е ЕКОЛОГИЧНО чистТова е не само място за временен отдих, но и най-добрата почит на своя любим. 【Лесно се разсейва】Размер на тръбата (16 см височина е идеален за да го държат с една ръка за отвеждане на пепел, той може да побере до 50 килограма (тегло до кремация) пепел, а калибър тубата този размер позволява лесно да се разлее равномерно пепел. 【Годни за рециклиране】Тръба за урни, не съдържа пластмаса или метал, произведен от изцяло натурални компоненти, след като пепелта ще злоба бе разсеяни, тръбата може да бъде запазена или рециклират. 【Здрав】Рассеивающие тръба е много силна, а капакът е добре герметична и лесно за носене или преместване. 【Размери 】 : 6,3 "x 2.5" (160 мм x 64 мм), (за 25 паунда или 11 кг) Капацитет : (25 куб.Тръба за отвеждане на Урна.