Двойката каси за Врати Дръжки на Parrot Дръжка с Птичи Дизайн Ръчна изработка, Латунная Дръжка за Чекмедже на Гардероба, Дръжка за Врата, Гребец за Дома/Офиса/Кухненск?
  • New

Двойката каси за Врати Дръжки на Parrot Дръжка с Птичи Дизайн Ръчна изработка, Латунная Дръжка за Чекмедже на Гардероба,

BGN 28.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

➤Ръчно изработени : - Реколта продукти до 2000 г, изпратена с малък предприятия в Индия Материали : Висококачествен месинг златист цвят. ➤Размери : - Дължина-7. Широчина-4,0 инча прибл.Тегло - 300 х 2 = 600 грама прибл. ➤ НАПРАВЕТЕ вашата ВХОДНАТА ВРАТА : - привлекателни с помощта на тази дръжката на вратата с красив змеиным дизайн.Използване на продукта : подарък за нея, подарък за Свети Валентин, годишнина, сватба или за нов дом, начало декор, модерен домашен интериор, интериор за детската и др. ➤ СНИМКИ ЗА действителното : - състоянието и повече информация.Уверяваме Ви в Нашите Добри Услуги, С качество на продуктите и Замысловатыми детайли За Такава Ненадмината цена и най-различни Изображения.Надяваме се да Ви е положителен и бърз отговор.Ако Имате някакви въпроси или специални изисквания, ние ще се радваме да Ви помогнем. ➤ ПОЧИСТВАНЕ И поддръжка на : - Моля, да не се допуска контакт на твърди предмети с повърхността на продукта, за да се избегне надраскване.Моля, използвайте мека памучна байковую кърпа, за да избършете праха.Не перете, използвайте влажна памучна кърпа за отстраняване на замърсявания.Не използвайте за почистване на агресивни химикали.Можете да инсталирате дръжки на вратите в своя навес или градината къща за облекчаване на отваряне на вратите, Без Използване на ръцете, които могат да бъдат обхванати от сажди.Това може да помогне при преместване на материали В допълнение и извън нея, или дори при преместване на инструменти или на градински принадлежности.Те също може да се прилага на вратата на банята, за да се предотврати Разпространението на микроби и други вирусни замърсители, Които се Образуват При Допир Немити ръце Към вратата ръце.Използването на входовете на лостовите дръжки Позволява Ви да Отворите вратата, която води в къщата си От гаража, с охапками продукти или други предмети, при това, Вие НЕ Трябва да използват свободната си ръка, за да получите достъп до вашия дом.