Стойка за инструменти DOITOOL, 2 бр., поставка за инструменти Направи си сам, пореста дупки за инструменти, Буковая червен стелаж за инструменти, поставка за инструмент?
  • New

Стойка за инструменти DOITOOL, 2 бр., поставка за инструменти Направи си сам, пореста дупки за инструменти, Буковая червен

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластмасата Аксесоар за украса : Изработена от дърво поставка за инструменти leathercraft запазва яснотата на текстура на дървесината, лекота и классичность.Можете да нанесете предпочитания от вас цвят на повърхността или да рисувате върху него, ако не ви харесва цвета на дървото. 76 дупки с различни размери : При размер на 7,9 × 4,7 × 3.1 инча 76 дупки поставки за инструменти leathercraft включва 4 дупки с диаметър 14 мм, 30 дупки с диаметър 9 мм и 42 дупки с диаметър 7 мм Окончателната настройка : Стойка за инструменти leathercraft инсталирана добре, и не е нужно да губите време за настройка, което дава възможност за спестяване на повече енергия.Наклонена повърхност създава стереоскопичен впечатление, просто и класическо. Многофункционалност : Като професионален инструмент за съхранение, поставки за инструменти leathercraft е идеално за съхранение на кожевенных инструменти, инструменти за моделиране, като ръчно кромкорезная машина, отвертка и четка за рисуване.Пратката включва 2 x маса за инструменти на стоки Описание - Аксесоар за декорации, изработен от дърво, шкаф за инструменти leathercraft запазва дървесна текстура ярко, просто и класически.Наклонена повърхност създава стереоскопичен впечатление, просто и класическо. Многофункционален, като професионален инструмент за съхранение, рафтове за инструменти leathercraft е идеално за съхранение на кожевенных инструменти, инструменти за моделиране, като ръчно кромкорезная машина, отвертка и четка за рисуване. - 76 дупки с различни размери, размери 7, 5x11 виж 9 × 4. В него има много слотове с различни размери за съхранение на различни предмети. Функция - Цвят : както е показано. - Размер : 20 x 7. - Инсталацията е завършена, стойка за инструменти leathercraft инсталирана добре, и не е нужно да губите време за създаването на спестяване на повече енергия.