Играчка Дървена Кон, Комплект Стелки с Капаче, Коледни Подложки от Прежда за Плетене на една Кука със собствените си Ръце с Цифри, Отпечатана за Възрастни, Деца, Кол?
  • New

Играчка Дървена Кон, Комплект Стелки с Капаче, Коледни Подложки от Прежда за Плетене на една Кука със собствените си Ръце

BGN 36.98

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?дизайн : Уникални коледни мотиви "Троянски кон", модерен craftmanshipкато подарък за приятелите, семейството и любимите си. ?Плат с принтом : За разлика от други групи куки-ключалки с празен фон, които са трудни за управление, нашият комплект е с цветна фигура.Мотивът е отпечатан върху платно, това е точно това, което търсите. ?В комплекта са включени : всичко необходимо : един инструмент за бродерия с защелкивающимся на една кука, предварително нарязани на парчета прежда, едно илюстрирано ръководство за експлоатация и едно платно с цветна маркировка. ? Уникален набор от куки с капаче : вие не само ще може да прекара време с удоволствие, но и ще получите красив и уникален коледен подарък, а след това той може да се превърне в идеална обстановка за вашето семейство. ?Мултифункционалност : Готова възглавница с капаче-плетене на една кука може да се превърне в елегантна декорация на вашия дом.Сложи го на пода, на стената или на дивана или да се използва за направата на възглавници и постелки.Характеристики на продукта : 1. Страхотна идея за бродерия, която ще ви даде възможност да участват на ръчната работа заедно с вашите деца (на възраст от 7 и повече години).Освен това, това е хубав подарък за някой, който е цялата доброта.Дизайн, отпечатани върху платно.Това прави ръчната работа е толкова лесна. дори ако нямате опит с плетене на една кука-тик-так, и вие можете да я довърша.Пратката включва : -къса прежда в различни цветове * Платно с 31 цветови кодове * 1 илюстрирани инструкции * 1 кука за плетене на една кука * 1 Сладка напомняне : 1. Този продукт представлява само калъфка възглавница в комплекта не е включена. Цвят на платно е предназначен само за да покаже фигура.Моля, консултирайте се с надписи на диаграмата, за да изберете подходящия цвят за употреба. Искаме да осигурим на нашите клиенти възможно най-доброто изживяване от пазаруването.