Lanqueen Подаръци за Деня на Майката, за Баба, най-Добрите Подаръци за Баба, Бабушкино колие, Подаръци за Деня на Майката за Баба на Внучка, Баба Подаръци за рожден Ден, Б?
  • New

Lanqueen Подаръци за Деня на Майката, за Баба, най-Добрите Подаръци за Баба, Бабушкино колие, Подаръци за Деня на Майката

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【 Дизайн за баба 】 - Бабушкина любовта - това е огромен пламъкТова колие с безкрайно сърце, украшенное блестящи завязками и сърце, подходящи за всяка елегантна баба.Изпрати това е скъпия си баба, нека тя знае, че баба ми винаги са в сърцето ти. 【Идеалният подарък за баби 】 - Това е уникално бабушкино колие - хубав подарък, опакован в специална пощенска картичка.Добри идеи за подарък на баба за Коледа, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на раждане, в Деня на благодарността. 【Материал и размера на 】- Това е бабушкино колие изработено от висококачествени материали с покритие от бяло злато.Хипоалергичен и за дълго време ще запази първоначалния си цвят, няма ръжда, не яде и не променя цвета, не причинява вреда на кожата.Дължина на веригата 18 инча + 2 инча, идеален жени и момичета. 【 Осъществяване 】 -Колие за великата баба се предлага с подарък чанта за бижута, една поздравителна пощенска картичка и една сребърна полировальной кърпа, за да си накити са били ярки, като нови.Изпрати огърлицата като подарък, за да изразят доброто си желание, нека твоята баба, баба знае, колко много я обичаш. 【 Услуги 】 - Ако някога някоя от нашите декорации ще се счупи или просто не отговаря на вашите най-високи очаквания, просто се свържете с нас по всяко време за всякакви коментари или въпроси. 【 Дизайн за баба 】 - Бабушкина любовта - това е огромен пламък.Това колие с безкрайно сърце, украшенное блестящи завязками и сърце, подходящи за всяка елегантна баба.Изпрати това е скъпия си баба, нека тя знае, че баба ми винаги са в сърцето ти. 【Идеалният подарък за баби 】 - Това е уникално бабушкино колие - хубав подарък, опакован в специална пощенска картичка.Добри идеи за подарък на баба за Коледа, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на раждане, в Деня на благодарността. 【Материал и размера на 】- Това е бабушкино колие изработено от висококачествени материали с покритие от бяло злато.