Hemoton 2 елемента Скребковая Дъска Ръчни Инструменти Инструменти За Скребания Мускулите Аксесоар За Релефа на Мускулите Инструменти От Смола Традиционен Китайски С?
  • New

Hemoton 2 елемента Скребковая Дъска Ръчни Инструменти Инструменти За Скребания Мускулите Аксесоар За Релефа на Мускулите

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Средство за грижа за лицето Gua Sha : С гладка полирана повърхност за масаж на тялотоПлоча Гуаша с техники на граничната точка в точка : за масаж на цялото тяло, такова като на врата, раменете, краката, стъпалата, ръцете, лицето, гърба.Инструмент за премахване на рогата : Полезен е при ежедневните болки, главоболие и хронични заболявания. Гуаша за отслабване лица : Висококачествени материали, елегантен и, обърнете внимание на майсторство на изработката.Инструменти за премахване на тялото : Подобряват кръвообръщението, стимулират метаболизма и подобряват имунната функция.Средство за грижа за лицето Gua Sha : С гладка полирана повърхност за масаж на тялото.Плоча Гуаша с техники на граничната точка в точка : за масаж на цялото тяло, такова като на врата, раменете, краката, стъпалата, ръцете, лицето, гърба.Инструмент за премахване на рогата : Полезен е при ежедневните болки, главоболие и хронични заболявания. Гуаша за отслабване лица : Висококачествени материали, елегантен и, обърнете внимание на майсторство на изработката.Инструменти за премахване на тялото : Подобряват кръвообръщението, стимулират метаболизма и подобряват имунната функция.Списък на опаковки 2 x ски влековете плоча Характеристики - Цвят : розов, светъл аксесоар за мускулите. - Размер : Около 19,00 X7,30 X0,50 см/ 7,47 X2,87 X0,20 инча соскабливающий масажен инструмент. - Материал : Суха четка от смола, восък, за борба с целулита и лимфодренажем. - Подобри кръвообращението, подобряване на обмяната на веществата и ще подобри имунната функция Скребковой дъски. - Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба, като ви предоставя един добър опит в използването на един инструмент. - Можете да го използвате и за облекчаване на стреса и намаляване на мускулния роговия соскабливающего инструмент. - Малък и нежен, удобен за переноске, подходящ за домашна и външна употреба инструмент за премахване гваш.