Преносим Тоалетна PANKAY с прибиращ се палатката за Уединение, Походный тоалетна 2 в 1, Преносим съд за възрастни, Моющийся Пътен тоалетна, Преносим Баня, Лесна настрой?
  • New

Преносим Тоалетна PANKAY с прибиращ се палатката за Уединение, Походный тоалетна 2 в 1, Преносим съд за възрастни, Моющийся

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Това е портативен тоалетка набор, който тежи само 5,5 килограма и се инсталира за секундиТоалетна с кофа, палатка за уединение, торбички за боклук, чанта за носене и ръководство. ★ Всплывающая палатка за уединение - това е конструкция, без помощта на ръцете, която разчита точно на главата си с помощта на стабилизираща накладки.Този иновативен дизайн, ви предоставя възможност за бързо конфигуриране, която е ултра леки и много лесен за използване.Няма нужда от големи обемисти неудобни палатки.Нашата туристическа тоалетна палатката е идеален за дейности "Време е да тръгваме!".В твоята палатка също има джоб за тоалетна хартия и параван на горния етаж, която ви позволява да надникнат навън и да поемат чист въздух.Палатка и може да се използва като душ-на палатки или палатки за преобличане. ★ Сгъваема, тоалетна здрав и лесен за използване, надеждно задържа до 400 паунда на стабилна земята.Изработен е от водоустойчив ABS-пластмаса, което осигурява бърза и лесна за почистване.Може да се използва не само като тоалетна за пътуване, автомобил, къмпинг, но и като комбинация за съхранение и седалки, кофа за боклук, малко столче, кутия за съхранение, вътрешен тоалетна за възрастни хора, кофа за повръщане и за бременни жени и т. (Забележка : Моля, бъдете внимателни и се уверете, че земята е стабилна, преди да седне на преносим гърне Pankay. ★ Лек и преносим.Сгъваема конструкция издържа на тежки условия за ползване на открито и бързо може да се поправи.С товарен капацитет от 400 кг.Сгъва само до 3,5 см във височина и заема много малко място при транспортиране или съхранение.Е Предназначен за използване в полеви условия и в аварийни ситуации. ★ Преносим тоалетка набор от Pankay - това наистина е най-практичен лаптоп тоалетка, определени в света, тъй като може да се използва във всички вашите приключения на открито, включително туризъм, къмпинг, пикник, риболов, плаж или у дома в случай на извънредна ситуация.Той също така е подходящ за хора, страдащи от IBS или болестта на Крон, тъй като е лесна преносима конструкция дава възможност да се движат свободно навсякъде.Надяваме се, че ще ви хареса вашето ценно време за приключения на открито с преносим тоалетен набор от Pankay, както и комфорт и уединение, които той ще ви предостави. ★ Това е портативен тоалетка набор, който тежи само 5,5 килограма и се инсталира за секунди.Тоалетна с кофа, палатка за уединение, торбички за боклук, чанта за носене и ръководство. ★ Всплывающая палатка за уединение - това е конструкция, без помощта на ръцете, която разчита точно на главата си с помощта на стабилизираща накладки.Този иновативен дизайн, ви предоставя възможност за бързо конфигуриране, която е ултра леки и много лесен за използване.Няма нужда от големи обемисти неудобни палатки.Нашата туристическа тоалетна палатката е идеален за дейности "Време е да тръгваме!".