5 Бр., Комплект пръстени за пениса, Коледа/нова година подаръци за мъже, 2 Стил, Пръстен със задържане на Ерекция, Тъчпад играчки за възрастни, Секс удоволствия за Мъж?
  • New

5 Бр., Комплект пръстени за пениса, Коледа/нова година подаръци за мъже, 2 Стил, Пръстен със задържане на Ерекция, Тъчпад

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【5 бр супер пръстен за член на】 2 различни стилове пръстени за пениса, можете свободно да избирате различни нива на комбинация. 【Идеален подарък】 Най-добър коледа/нова година подаръци за мъже, пръстени за член на различни стилове позволяват да се подобри сексуалния ерекция. 【Екологично чисти материали 】 е Изработена от приятен за кожата гладка, мека, сверхгибкого и убирающегося силикон, гъста, но удобно.Безопасни за използване, различни секс играчки за мъже. 【Увеличава Удоволствието】Това е пръстен за член, предназначени за контрол на кръвообращението, има за цел да ограничи притока на кръв към пениса, а също и засилване на ерекцията, повишаване на усещания и да удължи издръжливостта и удоволствие, гарантира по-близостта и сексуалната енергия. 【Портативен размер и водоустойчив】 Този комплект мъжки пръстени за пениса е удобен размер и водоустойчив за цялото тяло, така че можете да го използвате по време на пътуване, меден месец, хотела и т. Всички секс-играчки за възрастни, опаковани в неброскую кутия, за да защити неприкосновеността на личния живот.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с този комплект пръстени за пенис.