150 бр. Стикери с Мотивирующими цитати за бутилки с вода, Винил-Утвърждения за тийнейджъри, студенти, Учители, възрастни, Жени, Стикери за лаптопи, Естетически Вдъхно?
  • New

150 бр. Стикери с Мотивирующими цитати за бутилки с вода, Винил-Утвърждения за тийнейджъри, студенти, Учители, възрастни, Жени,

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Етикети с положителни вибрации? Тези 150 мотивиращи стикери обединяват в себе си вдъхновяващи думи в стил aesthetic stickers packУдобен модел, както е показано на снимките, и всеки около 2-3 инча. ?Прави с грижа? Ние се фокусираме върху качеството на винилови стикери с потвърждение, произведени от нетоксични материали PVC. 100% водоустойчиви и издръжливи.При печат с висока разделителна способност се получават ярки и по-ясни етикети с гланцова повърхност.Може да се залепи и се оставя без следа. ?Най-добрите подаръци? Широко се използват и като стикери с положителни твърдения за тийнейджъри, студенти, учители, възрастни, приятелите, проектанти, като поощрительного подарък.Тези цветни стикери винил ще повдигнат настроението на хората!. ??Сценарий за Използване на Вдъхновяващи етикети за бутилки с вода може да се използва за естетически стикери за лаптопи, скейтбордове, багаж, етикети за водене на дневник, тетрадка.Просто се наслаждавайте им се!. Услуги за Гарантиране на ?? Ние гарантираме, че вие ще бъдете напълно доволни от нашите стикерами с мотивирующими цитати или получи обезщетение под формата на тези стикери с положителни твърдения. ?Етикети с положителни вибрации? Тези 150 мотивиращи стикери обединяват в себе си вдъхновяващи думи в стил aesthetic stickers pack.Удобен модел, както е показано на снимките, и всеки около 2-3 инча. ?Прави с грижа? Ние се фокусираме върху качеството на винилови стикери с потвърждение, произведени от нетоксични материали PVC. 100% водоустойчиви и издръжливи.При печат с висока разделителна способност се получават ярки и по-ясни етикети с гланцова повърхност.Може да се залепи и се оставя без следа. ?Най-добрите подаръци? Широко се използват и като стикери с положителни твърдения за тийнейджъри, студенти, учители, възрастни, приятелите, проектанти, като поощрительного подарък.