PUHONG 4 юли Подобрени Гирлянди с мрежесто флага на САЩ, Гирлянди с наполовина веерным флага, 250 led гирлянди, с мрежесто флага на САЩ, Външни Непромокаеми Патриотични ук?
  • New

PUHONG 4 юли Подобрени Гирлянди с мрежесто флага на САЩ, Гирлянди с наполовина веерным флага, 250 led гирлянди, с мрежесто

BGN 10.76

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【4 юли Червени Зелени Сини, Жълти Накити】Флаговые светлини са декорирани в стил американски флагЧудесно за Национален празник, Ден на паметта, на Деня на Независимостта, декорации на 4 юли, Хелоуин, Коледа, празник, почивка, партита, церемонии и др.Да Го закачите у дома или в двора са Идеален Начин да демонстрирате Своя патриотизъм. ?【Обновената версия за флаговых гирляндах-под формата на вентилатора】 В сравнение с други представена на пазара, този флаговый лампа е с класически и уникален дизайн-под формата на вентилатора.Висококачествена мрежа от PVC с наполовина веерной мрежа, конструкция от прозрачна пластмаса позволява да се види флаговый светлина от двете страни. голям размер на 4 крачета * 2 метра, само на 250 супер ярки светодиода-червен, зелен, син, жълт.Той също е снабден с щепсел 110 В, посочена в UL.За осигуряване на безопасна употреба. ?【Направено за трайност и сигурност】 250 led флаговых струнни фенери със срок на служба на 100 000 часа.Цветът НЯМА ТУСКНЕТЬ с течение на времето.Тези флаговые окото светлини могат да бъдат преносими, висящи, укладываемыми, гъвкави за употреба. ? 【Лесна употреба】 Освен това, тези американски патриотични светлини напълно не се заплете. много са лесни за настройка. директно включвайте и изключвайте ги за включване и изключване на захранването. ?【Водоустойчив 】 Водоустойчива IP65, издържа на дъжд или разливане на вода за вътрешно и външно използване.През нощта, когато вешаете тези флаговые гирлянди рамо до рамо в стената на езерото, двор, къща, на верандата, на оградата и т. Вашите съседи ще бъдат много изненадани.С одобрен от UL сигурна вилица 110 В, която е по-ярка от другите.Водоустойчив IP44 издържа на всякакви метеорологични условия.Възможността чрез разширяване до 4 определя в зависимост от вашите нужди довършителни работи.Тези мрежести струнни светлини с флага на сащ също могат да бъдат подарък за ветерани.