SOLUSTRE 6шт Делото за Поверителност на Камерата Защитник на Таблета Защита От Уеб камерата на Кутията на Фотоапарата Капак на Компютърна Камера на Кутията Уеб камера ?
  • New

SOLUSTRE 6шт Делото за Поверителност на Камерата Защитник на Таблета Защита От Уеб камерата на Кутията на Фотоапарата Капак

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Калъф за блокиране на уеб-камери - в допълнение, затвори лаптопа не е трудно, благодарение на неговата ультратонкому дизайн, което осигурява повече удобства за ежедневна употребаБЛОКИРАЩИТЕ ПРИПЛЪЗВАНЕ на КАПАКА на КАМЕРАТА - също така предпазва вашата камера от вода, мръсотия и прах, като осигурява надеждна защита.СЛАЙДЕР ЗА защита на камерата - допълнително украса за вашия телефон или компютър, което отрежда на повече чар и красота.Слайдер за уеб камери- добра разработка, проектирана към всеки детайл, за да му се даде луксозен и красив външен вид.Етикети за блокиране на уеб камери - изпълнени с приятен и стилен цветен модел, придават луксозен и красив външен вид.Пратката включва 6 x калъфи за фотоапарат Характеристики -Размер : 1,85 X0,90 X0,10 см/0,73 X0,35 X0 калъф за фотоапарат. -Материал : ABS компютри, преносими компютри-Цвят : както е показано компютърни стикери - Допълнително украса за вашия телефон или на компютъра, повече чар и красота на седалките за камери. - Проектиран с красив и стилен цветен модел, представя луксозен и красив калъф за мобилен телефон с камера. - Широко приложение, може да се прилага за мобилен телефон, лаптоп, компютър, таблет и т. тънък калъф за уеб камера. - Лигав дизайн, лесно се отстранява и се поставя на вашия телефон, таблет или компютър, за да се предпази от блокиране на уеб-камера. -Идва с 6 штучными чехлами за фотоапарат, удобен за използване и предишна цветен капак за уеб камера.Описание на продукта Калъф за уеб камерата на лаптопа е Лек, той няма да бъде твърде тежест на вашия телефон, удобен за носене. калъф със стикери за камерата е Изработен от качествен материал ABS, сигурно и е трайна употреба, него не е лесно да се прекъсне, той служи на целия срок на служба. калъф за фотоапарат, телефон предпазва неприкосновеността на личния живот, блокира камерата на вашия телефон или на компютър, когато не искате да използвате камерата.