Закачалка за Кърпи STOBOK, Държач за Кърпи, 12 бр., Лепило Куки, Лепило Куки за Кърпи от Неръждаема Стомана, Приклеивающиеся до Стената, Куки, Стенни Закачалки, Кукички, С?
  • New

Закачалка за Кърпи STOBOK, Държач за Кърпи, 12 бр., Лепило Куки, Лепило Куки за Кърпи от Неръждаема Стомана, Приклеивающиеся

BGN 51.12

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Лепило куки】 Самозалепващи куки са красиво декорирани и много лепкава, те могат да се прикрепят към различни чист повърхности без пробиване, просто махнете отметката филм от обратната страна на куката и натиснете го към стената 【Премиум качество】 Този самоклеящийся куката е изработена от висококачествена и здрава неръждаема стомана, издръжлив и водоустойчив дизайн за по-дълга употреба. Размер : 2,9 * 1,6 виж 【Куки за кърпи от неръждаема стомана】Този самоклеящийся кука разнообразни и подходящи за вашата спалня, баня, кухня и офис, като ви помага да се спести място и да се поддържа ред в стаята си, той просто е необходим за вашия дом, кухня и баня!. 【Че получавате】Практични лепкава куки от неръждаема стомана се предлагат в опаковка по 12 броя на голям брой с лепкави стикери за лесно и удобно използване. 【Широко приложение】 Самозалепващи куки от неръждаема стомана са универсални и могат да се използват като закачалки, топъл кърпи или множество по-малки предмети в дома си, те могат лесно да се определи и да се използват за безброй предмети от бита и да се поддържа чистота и ред в дома си. 【Лепило куки】 Самозалепващи куки са красиво декорирани и много лепкава, те могат да се прикрепят към различни чист повърхности без пробиване, просто махнете отметката филм от обратната страна на куката и натиснете го към стената. 【Премиум качество】 Този самоклеящийся куката е изработена от висококачествена и здрава неръждаема стомана, издръжлив и водоустойчив дизайн за по-дълга употреба. Размер : 2,9 * 1,6 виж 【Куки за кърпи от неръждаема стомана】Този самоклеящийся кука разнообразни и подходящи за вашата спалня, баня, кухня и офис, като ви помага да се спести място и да се поддържа ред в стаята си, той просто е необходим за вашия дом, кухня и баня!. 【Че получавате】Практични лепкава куки от неръждаема стомана се предлагат в опаковка по 12 броя на голям брой с лепкави стикери за лесно и удобно използване.