Серия Pit Road 1/700 Skywave на ВМС на Япония са Приели Вид на Кораба на морската отбраната Tsushima, Amakusa 2 бр. Детайли за Ецване на хартата/Стикери с името на кораба с Инструкции, ?
  • New

Серия Pit Road 1/700 Skywave на ВМС на Япония са Приели Вид на Кораба на морската отбраната Tsushima, Amakusa 2 бр. Детайли

BGN 16.47

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гаранция на производителя не се отнасяЗа монтаж и боядисване тази на пластмасови модели са необходими лепила, инструменти, бои и т., Които се продават отделно. комплект за сглобяване от неокрашенного пластмаса в мащаб 1/700.Размер на сглобени : Обща дължина около 4.Той се отнася до късна модели на привидните тип, и мачтата с електрически сензор. Приложен табела с името на кораба "Tsumi" и "Agrus".Цветни детайли с надпис за хартата и флагштока.Доставя се с инструкция за експлоатация за Типа "класове" и "за Избора" (1 бр.Цум Агра е получил тази длъжност през 1943 г. в качеството на 7-ти и 11-ти от подбрани поделения на морската отбрана.И двата кораба принадлежат към последната избрания модел, а на мачтата с электрозондовым оборудване.Западна модел / Готов размер : Обща дължина около 4.3 инча (111 мм); Включва в себе си 2 част на хартата и на полюса с цветен надпис (можете да възпроизвеждате знаме на вятъра, свити на ръка), в комплект корабни стикери "Антиконя" и "Агра".Доставя се с инструкция за употреба на "професия" и "Шоколад" (1 x A4) Изображения, събрани и рисувани.Това е пластмасов модел, който изисква монтаж и боядисване.За монтаж и боядисване са необходими лепила, инструменти и бои, които се продават отделно. "Пластмасов модел" е регистрирана търговска марка, собственост на Японската асоциация на промишлените кооперации на пластмасови модели.