ALONCEzwj Кухненски Принадлежности За Съхранение на Кухненски Стойка за Чаши за вино от Ковано Желязо Окачен Държач за Чаши Поставки За Дисплея на Бар Стойка За съхран?
  • New

ALONCEzwj Кухненски Принадлежности За Съхранение на Кухненски Стойка за Чаши за вино от Ковано Желязо Окачен Държач за Чаши

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Конзола е идеално за съхранение на гъби, сапун за миене на съдове, дозаторов сапуни и четки, чрез поддържане на чистота и ред на кухненската мивка ❤Използване в няколко сцени, идеална за различни вътрешни и външни места. ❤Може да се използва за съхранение на зеленчуци, уреди в кухнята, детски книги и играчки в хола, на растенията на балкона или в двора, кутии за инструменти на склад и тоалетни принадлежности в банята. ❤ Той може идеално да отговори на вашите различни нужди.Водоустойчив, устойчив на корозия, пръстови отпечатъци и издръжливи, с по-висока скорост на слива, благодарение на което повърхността на ръкохватката четка за мивка бързо изсъхва.Конзола е идеално за съхранение на гъби, сапун за миене на съдове, дозаторов сапуни и четки, чрез поддържане на чистота и ред на кухненската мивка. ❤Използване в няколко сцени, идеална за различни вътрешни и външни места. ❤Може да се използва за съхранение на зеленчуци, уреди в кухнята, детски книги и играчки в хола, на растенията на балкона или в двора, кутии за инструменти на склад и тоалетни принадлежности в банята. ❤ Той може идеално да отговори на вашите различни нужди.Водоустойчив, устойчив на корозия, пръстови отпечатъци и издръжливи, с по-висока скорост на слива, благодарение на което повърхността на ръкохватката четка за мивка бързо изсъхва.Цвят : бял, черен Материал : Железоразмер : 26,4 * 10,9 Смупаковка включва : 1 * Рафтове за съхранение.