Alipis 6pcs5 Стелажи за дома, Кутия за Съхранение на Масло, Органайзер за Съхранение на Етерични Масла, Топки за Полиране, Пътна Бутилка за Показване, Шкаф, Маса, Рафтове, ?
  • New

Alipis 6pcs5 Стелажи за дома, Кутия за Съхранение на Масло, Органайзер за Съхранение на Етерични Масла, Топки за Полиране,

BGN 6.91

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОРГАНИЗАТОРИТЕ За ЕТЕРИЧНИ МАСЛА И СЪХРАНЯВАНЕТО ИМ - използвайте стойка за съхранение на шишета с масло, за любимите си етерични масла са в ред и към него е бил лесен достъпДЪРЖАЧ за ЕТЕРИЧНИ МАСЛА -ПОСТАВКА за СЪХРАНЕНИЕ на БУТИЛКИ Това ще ви помогне да съхранявате, да се подреждат и да показва вашите любими масло под идеален ъгъл на видимост етикети.ПЪТНА ЧАНТА за ПОВИВАНЕ - Използвайте стойка за съхранение на бутилки с етерични масла, за любимите си етерични масла са подредени и до тях е лесен достъп.Срок на годност-ОРГАНАЙЗЕР за ЕТЕРИЧНИ МАСЛА - Спестете място и скъпоценни масла са : Лесно организиране на колекцията си от етерични масла, всяка полк за етерични масла, с капацитет 5 шишета с масло. При това не допуска звяканье флакона един за друг. (Бутилки в комплекта не са включени).Срок за кутии с етерични масла -Подходящ за различни случаи, чекмеджета, поставяне на работния плот, плот, тумбочек и т. ОРГАНИЗАТОРИТЕ И СЪХРАНЕНИЕ на етерични МАСЛА - използвайте багажник за съхранение на бутилки с масло, за любимите си етерични масла са в ред и към него е бил лесен достъп.ДЪРЖАЧ за ЕТЕРИЧНИ МАСЛА -ПОСТАВКА за СЪХРАНЕНИЕ на БУТИЛКИ Това ще ви помогне да съхранявате, да се подреждат и да показва вашите любими масло под идеален ъгъл на видимост етикети.ПЪТНА ЧАНТА за ПОВИВАНЕ - Използвайте стойка за съхранение на бутилки с етерични масла, за любимите си етерични масла са подредени и до тях е лесен достъп.Срок на годност-ОРГАНАЙЗЕР за ЕТЕРИЧНИ МАСЛА - Спестете място и скъпоценни масла са : Лесно организиране на колекцията си от етерични масла, всяка полк за етерични масла, с капацитет 5 шишета с масло. При това не допуска звяканье флакона един за друг. (Бутилки в комплекта не са включени).Срок за чекмеджета с етерични масла - подходящ за различни случаи, чекмеджета, поставяне на работния плот, столешницах, тумбочках и т. Предпоставка включва 3 поставки за съхранение на бутилки с етерични масла Характеристики, идеален за демонстрации на вашите етерични масла в офиса, у дома и е особено полезна за уроци, презентации и просто демонстрация на любимия на марката на етерични масла.