10 БР. Чанта за перуки, за съхранение на перуки за няколко Перуки, склад за удължаване на косата, Чанти за перуки, съхранение закачалка, Противоскользящий титуляр за ?
  • New

10 БР. Чанта за перуки, за съхранение на перуки за няколко Перуки, склад за удължаване на косата, Чанти за перуки, съхранение

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Защо трябва】Ако имате много перуки и къде ги съществува, където децата, това е нещо, което ви трябваЧанта за съхранение на наращенных коса може да съхранявате вашите къса, дълга, права, къдрава, вълниста, къдрава наращенные коса, ще запазят косата си чиста, напълно чист без entanglements, ще предотврати попадането на прах и влага.Увеличаване на срока на експлоатация на вашите наращенных на косата. 【Здрав материал】-Изработен от здрав нетканой плат и прозрачна пластмаса, разработена от предна прозрачна пластмаса, в който е лесно да се различи си наращенные коса, опашки, перуки. 【Прахоустойчив и водоустойчив дизайн】 Благодарение на эргономичному дизайн и материали, които помагат за предпазване на косата от прах, кал и влага, те няма да пипате косата си, докато вие не пожелаете да ги използвате отново!. 【Спестява вашето време и пространство 】 - Закачалка и може да се използва за окачване на косата, когато се мият, суха, укладываете им.Спестете си време.Да си перуки опростена и не заемат място, можете да ги окачи в гардероба.Ако имате някакви нужди/въпроси/проблеми за продукта, моля не се колебайте да ни пишете, ние ще ви окажем най-добрата помощ и ще ви осигурим най-задоволително за обслужване на клиенти и решения.