JARLIF/ Женски Леки Спортни маратонки за бягане, Дишащи Спортни Маратонки за фитнес и тичане във фитнеса (Размер на 5,5 -11)
  • New

JARLIF/ Женски Леки Спортни маратонки за бягане, Дишащи Спортни Маратонки за фитнес и тичане във фитнеса (Размер на 5,5 -11)

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаРазмери на платформата около 0,50". 【Дизайн на въздушните възглавници】 : В sneakers се използва дизайн на въздушна възглавница, която осигурява омекотяване и подкрепа ефект за краката.Повечето хора са те харесали за усещането за мека въздушна възглавница.Казва, че това са били едни от най-подходящите обувки, които тя се опитва. 【Дишаща и лека】 : Покрив е изработен от дишаща и лесна трикотажного материал, който е твърда обвивка и не ще задушно по време на продължителни упражнения, осигурявайки ви специален комфорт. 【Удобен и мек дизайн】 : Сгъсти ток поддържа стабилност.Подарете на петите и обръщайте внимание на всяка стъпка.Добре разработена подметка се състои от гумени подметки и междинни ходила с въздушна възглавница.Той е мек на пипане, няма да навреди на глезените, за да помогне и защити петата по време на тренировка. 【Подвижна стелка】 : Цветове на супер слънчеви и жизнерадостни.Тези дамски спортни обувки са страхотни за всякакъв вид тренировки, включително ходене, бягане или почти всичко, което стои на краката си. 【Повечето приложения】 : Модни дамски маратонки, подходящи за бягане, ходене, тенис на маса, фитнес зала, загрявка, спорт, колоездене, маратон, фитнес-упражнения.Дамски обувки за тенис ще донесе по-голямо удоволствие в живота си.Jarlif - американска марка за спортни обувки за почивка.Удобен тенис надмощие идеално се съчетава с ходила MD.Jarlif олицетворява духа за индивидуалност, смелост, постоянство и изследвания и придаваше продукт е по-различен нюанс.Jarlif се състои от jar и живот, което означава "пълно с живот".Опитайте го и се наслаждавайте на един удобен живот.ние вярваме, че всеки трябва да бъде един чифт маратонки, за да подобрят качеството на живота си. мрежест покрив женски тенис обувки с добра пропускливост на въздуха и гъвкавост предоставя на краката си по-голям комфорт.