wcgf, Носилка, за Морски Свинчета, килим, Плюшени Възглавнички за Урина Заек, Моющийся мек вълнен плат с Подложка за Клетки за Зайци, Плъхове, Дребни Животни, 3 бр.
  • New

wcgf, Носилка, за Морски Свинчета, килим, Плюшени Възглавнички за Урина Заек, Моющийся мек вълнен плат с Подложка за Клетки за

BGN 20.89

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[БЪРЗОТО УСВОЯВАНЕТО] Нашите втулки за клетки за морски свинчета се състоят от три слояВысокоплотный от шенилна задържа повече вода, предотвратява изтичане на урината, запазва клетката суха благодарение на вградения пяна с памет ефект, а долния слой представлява нескользящее дъното от PVC, благодарение на което пелените остават на дъното на клетката.Безопасен, ефективен и гигиеничный начин да се съдържат в клетка с морски свинете в чистота. [СУПЕР УДОБНИ] Меки завивки, които предпазват домашни любимци от влага и студ и им позволяват да се чувстват приятно и щастливо.Като им предоставя приятна обстановка.Аксесоари за клетки Theae са необходими на собствениците на домашни любимци, които търсят меки и сверхпоглощающие легла.Дайте на вашата морска прасе комфорт и грижи, които заслужава!. [МИЕЩИ се и МНОГОКРАТНА употреба] Нашите многократна употреба втулки за клетките са подходящи по размер за повечето клетки за морски свинчета.Можете да се перат както на ръка, така и в колата, те не се деформира и не сменяне на перата.Те също са трайни и многоразовы, което намалява използването на еднократни подложки и помага за опазване на околната среда, като същевременно пести вашите пари.Ние ви препоръчваме да се замени и ги измийте веднъж на три дни, за да се поддържа в дома си в ред и хигиена. [НЕПРОМОКАЕМИ ПОДЛОЖКИ] Не само са подходящи като чаршафи, одеяла за сън и почивка на малките домашни любимци, но и могат да се използват като водоустойчиви подложки за клетките.Това няма да навреди отношение на стъпалата на крака на малко животно и ще се увеличи щастието на живота.Ваш си скъпи домашен любимец да се хареса играят и да се отпуснете на тези меки и уютни легла. [ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР] В една опаковка 3 уплътнение, което е икономически изгодно.Всеки с размери 80 x 50 см / 32 "x 20". най-вече подходящи за морски свинчета, зайци, плъхове, таралежи, порове, чинчили и други малки животни подобен размер.