Кутия за сапун, Кутия за сапун ястия с Капак на Преносим Водоустойчив Пътен Държач За Сапун Тава Титуляр за Източване на Контейнер препарат за съдове за Къмпинг Фит
  • New

Кутия за сапун, Кутия за сапун ястия с Капак на Преносим Водоустойчив Пътен Държач За Сапун Тава Титуляр за Източване

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Приложение : Използвайте парче сапун често е най-добрият избор за лична хигиена, който можете да вземете със себе си при пътуванеПътен калъф за сапун - идеалният избор за вас.Той е траен и портативен.Можете да лесно да се постави в калъф чанта по време на пътуване, на работа, на къмпинг или за посещение на фитнес зала.Кутия за сапун от листата за баня с вендузата, поставка за източване на кутии за сапун.Дизайн : Този калъф е много издръжлив.Той е герметичную конструкция и може да бъде заключена.Плътен капак предотвратява евентуални течове влажен сапун.Запирающаяся конструкция ще попречи корпус от неочаквано откритие.Този калъф за сапун, подходящ за пренасяне на собствения си сапун и поддържане на чистотата на куфара. водосточни резервоара за баня в зелено.Широк спектър на приложение : препарат за съдове, подходящи за гладки плочки, стъклени повърхности, метални панели, огледала в баните, гладък мрамор, закалени панели UA.Кутия за сапун, която с помощта на високо?качествен материал PP + TPR, който е здрав и устойчив на корозия.Изчистена и елегантна форма, тънък майсторство на изработка, подходящ за използване в банята и тоалетната.Универсален държач за сапун ястие : В един калъп сапун ще бъде възможно да се поставят парчета сапун, гъба, четка за миене на съдове, самобръсначки и много друго.Той също така е лесно за почистване и е подходящ за баня, кухня, душ, пералня или антре.Това ще изглежда страхотно във всеки дом!.Ангажимент : Ние вярваме, че високото качество и доброто обслужване ще ти открадне доверие.Ако имате проблеми по време на употреба, моля незабавно се свържете с нас.Ние ценим вашето пазаруване и се стремим да предлагаме висококачествен продукт и услуга.Параметри : Тип на продукта : Кутия за сапун Материал : PP + Тргцвет : бял Тегло : приблизително 68 г / 2,4 грама Размер : прибл.

Item Type:
Soap Box
Material:
PP+TPR
Color:
White
Weight:
Approx. 68g / 2.4oz
Size:
Approx. 11.8x8.3x4.5cm / 4.6x3.3x1.8in
Package List:
1 x Soap Box1 x Soap Box Lid
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.