Утяжеленные Куки за Меки Пластмаси, 30шт Кука за Морски Примамки, Утяжеленные Куки с Много Голямо Разминаване, Офсетные Червячные Куки без Трева, Лека Пластмасова К?
  • New

Утяжеленные Куки за Меки Пластмаси, 30шт Кука за Морски Примамки, Утяжеленные Куки с Много Голямо Разминаване, Офсетные Червячные

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Куки за риболов на червей добре изработени, остър на върха на иглата е лесно прониква вътре, задръжте риба-цел, намаляване на вероятността за бягствоВсяка стръв за плуване има тегло, това позволява на стръвта бавно да потъва, помага на мека пластику да плуват естествено.Подходящ за различни видове crankbaits без плевели, без да засяда в пшеницата и плевелите, на тревата или камъните на дъното.Утяжеленные риболовни куки са предназначени за улов на различни примамки - от малки меки пластмаси finesse до големи пластмасови примамки с по-дебел корпус.Неподвижен товар, намиращ се на "брюхе", държи на куката в баланс и подобрява плувни имоти примамки.Завършва с остър край на куката, което осигурява фулминантна проникване на куката и много широк процеп, за увеличаване на подсечки.Утяжеленные куки са загуститель, достатъчно здрав, за да не выгибаться при вываживании риба.Отлични риболовни куки за вашите меки пластмасови примамки за плуване. 【Материал премиум-клас】 Утяжеленные риболовни куки произведени от високо стомана, която има висока здравина, гъвкавост и са устойчиви на корозия свойства, като при риболов в сладка, така и в солена вода. 【Е светло претеглят кука за един непостоянен човек】 Допълнителна тежест на корема, към хвостовику куката за един непостоянен човек помага на мека подхранка бързо попадат в зона заброса и я предоставя на добра стойка във водата. 【Широк процеп】 Конструкция с много широко разминаване ви позволява да използвате различни примамки за плуване, като извита опашка, меки примамки с Т-образно опашка, плаващи меки примамки, меки примамки в формата на скариди и т., ефективно за много видове целеви риба. 【Донная риболов в морската вода】 утяжеленные куки за crankbaits са предназначени както за сладководни, така и за морска вода, се използват за риболов на костур, снука, тарпона по-малък размер, большеротого костур, пъстърва, сьомга и т. 【Спецификация】 Утяжеленные куки може да се използва през целия сезон с примамки за плуване.