Бутилка за вода от картон за мляко, 500 мл/1 л, Прозрачни Квадратни Бутилки за мляко, Херметически затворени, Портативна Пластмасова Бутилка За Вода, Множество Шише за
  • New

Бутилка за вода от картон за мляко, 500 мл/1 л, Прозрачни Квадратни Бутилки за мляко, Херметически затворени,

BGN 10.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤【Фланец дизайн】- Бутилка от картонени опаковки за мляко, оборудвана с изтичане перка, лесно се побира в раницата, поставки за чаши, чанти и хладилници и плътно се затваря за предотвратяване на течове ❤【Надежден материал】- Бутилки за вода от картонени опаковки за мляко леки и удобни в переноске, изработени от хранителен материал PS + PP + силикон, са издръжливи, безопасни, безвредни и подходящи за повторна употреба. ❤【Бутилка за вода с прозрачен мляко "Направи си сам"】 Всеки преносим симпатичен контейнер може да побере 5000 мл /1000 мл вода, сок, кафе или други течности.Прозрачни квадратни шишета за мляко позволяват стик тях сладък етикети "Направи си сам", изпълнени с прозрачен корпус бутилки. ❤【Широко приложение】 Квадратни прозрачни бутилки за вода са идеални за съхранение на сок, мляко, вода и други напитки, които искате да пиете, да ги лесно да добавяте и раздаваш, те са идеални за пътувания, спорт, пикник, обучение, почивка сред природата, къмпинг и т. ❤【Практичен подарък】-В опаковка 2/4 бр. картонени бутилки с мляко сок, което е достатъчно за задоволяване на различни нужди.Практичен и стилен подарък идея - прозрачна бутилка от мляко в картонена опаковка, подходящи за подаръци на семейството и приятелите си, това е идеалният избор за пътуване на открито и пикник. ❤【Фланец дизайн】- Бутилка от картонени опаковки за мляко, оборудвана с изтичане перка, лесно се побира в раницата, поставки за чаши, чанти и хладилници и плътно се затваря за предотвратяване на течове. ❤【Надежден материал】- Бутилки за вода от картонени опаковки за мляко леки и удобни в переноске, изработени от хранителен материал PS + PP + силикон, са издръжливи, безопасни, безвредни и подходящи за повторна употреба. ❤【Бутилка за вода с прозрачен мляко "Направи си сам"】 Всеки преносим симпатичен контейнер може да побере 5000 мл /1000 мл вода, сок, кафе или други течности.Прозрачни квадратни шишета за мляко позволяват стик тях сладък етикети "Направи си сам", изпълнени с прозрачен корпус бутилки. ❤【Широко приложение】 Квадратни прозрачни бутилки за вода са идеални за съхранение на сок, мляко, вода и други напитки, които искате да пиете, да ги лесно да добавяте и раздаваш, те са идеални за пътувания, спорт, пикник, обучение, почивка сред природата, къмпинг и т.

Name:
Square Milk Carton Bottle
Material:
PS+P P+silicone
Size:
about 20*6.5*6.5cm/7.87*2.56*2.56inch (500ML); 26.5*8*8cm/10.43*3.15*3.15inch (1000ML)
Weight:
124g (500ML), 212g (1000ML)
Package List:
Milk Carton Bottle * 4Pcs:
Notes:
Due to the lighting effects and camera angles, the color of the item and that shown in the picture might have a nuance.:
Due to manual measurement, there might be a tolerance in the product size. :