Детска мишката Gihokod RGB Жичен, Ергономична Геймърска Мишка с подсветка Chroma RGB, регулируема резолюция от 8000 точки на инч, 8 Програмируеми бутона старт Бутон, Удобна рък?
  • New

Детска мишката Gihokod RGB Жичен, Ергономична Геймърска Мишка с подсветка Chroma RGB, регулируема резолюция от 8000 точки

BGN 3.76

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Истинска потребителски RGB подсветката】 Благодарение на 4 зони осветление, включително скрол колело, в лявата лента, дясната лента и логото, тази RGB мишката е със 7 регулируеми режима RGB осветление ви позволява да персонализирате естетиката на игратаНяколко цветя се променят автоматично, което подчертава атмосферата на игри, особено през нощта.Освен това, можете да регулирате яркостта на светлината и скоростта на промяна с помощта на софтуер. (➤ Продължително натискане за изключване на подсветката. 【8 програмируеми бутони за MMO и 5 нива DPI】на разположение 5 нива, DPI : (Червено-1200 / синьо-2400 / Зелен-3500 / розово-5500 / жълто-8000).Мишката MMO геймър позволява да се постигне желания баланс на точност за сметка на настройките на програмируеми бутони, точки на инч, честотата на проучване, скоростта на въртене на колелце и осветление режими на RGB. (➤Забележка : Функция на програмата е достъпна само в Windows.Софтуерът може да бъде инсталиран с включен cd-диск с драйвери или да го изтеглите от уеб сайта, посочен в ръководството за потребителя. 【Ергономична засаждане и комфорт】 Гладко покритие осигурява удобен захват и лесно управление.Разработена с оглед на особеностите на ръцете, като огънат навътре акцент за палеца, типична дължина на показалеца и средния пръст, безименния пръст и кутрето, както и под формата на дланта, ергономична мишка е идеална за дясна ръка.Ще ви помогне да се намали чувството на дискомфорт в ръцете и скованост на четки. 【Увеличете шансовете си за победа】 Вграден в оптичната мишка бутон независим изстрел (тройно щракване) позволява на играчите бързо активиране на функцията за постоянна стрелба с пистолет с натискане на един път.Продължавайте да снимате след натискане, докато не се случи спускане. 【Здрава детска мишката】 Протестированная повече от 10 милиона натискания, жичен мишка издържа бърза и интензивна игра. кабел с дължина 1,56 м достатъчно надеждни за ежедневна употреба.Добре е съвместим с преносим настолен компютър Chromebook и система Windows 10,8,7, Vista, Mac OS/Линус и други системи.На нашите продукти се предоставя 12 месеца гаранция и безплатна доживотна техническа поддръжка.Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ако имате някакви проблеми. 【Истинска потребителски RGB подсветката】 Благодарение на 4 зони осветление, включително скрол колело, в лявата лента, дясната лента и логото, тази RGB мишката е със 7 регулируеми режима RGB осветление ви позволява да персонализирате естетиката на играта.Няколко цветя се променят автоматично, което подчертава атмосферата на игри, особено през нощта.Освен това, можете да регулирате яркостта на светлината и скоростта на промяна с помощта на софтуер. (➤ Продължително натискане за изключване на подсветката. 【8 програмируеми бутони за MMO и 5 нива DPI】на разположение 5 нива, DPI : (Червено-1200 / синьо-2400 / Зелен-3500 / розово-5500 / жълто-8000).