Кутия за салфетки Flip It Притежателя кутии за салфетки Стенен монтаж - За кухня, Баня, Гараж, АВТОБУС Багажник-органайзер (Цвят: сив)
  • New

Кутия за салфетки Flip It Притежателя кутии за салфетки Стенен монтаж - За кухня, Баня, Гараж, АВТОБУС Багажник-органайзер

BGN 37.57

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

▲ Е изработена от висококачествени материали, красиви детайли и дизайн, той здрав и издръжлив ▲ Традиционните умение, светъл цвят, изчистен дизайн и елегантен вкус. ▲ Този титуляр за хартиени кърпи предпазва хартиени кърпи за ръце от вода, прах и бактерии и по-удобен за използване. ▲ Е изработен от дебела пластмаса, водоустойчив, пылезащитным и трайна. ▲ Липсата на пробиване, висока носеща способност, не е нужно да се притеснявате за падане, стабилна паста. ▲ Е изработена от висококачествени материали, красиви детайли и дизайн, той здрав и издръжлив. ▲ Традиционните умение, светъл цвят, изчистен дизайн и елегантен вкус. ▲ Този титуляр за хартиени кърпи предпазва хартиени кърпи за ръце от вода, прах и бактерии и по-удобен за използване. ▲ Е изработен от дебела пластмаса, водоустойчив, пылезащитным и трайна. ▲ Липсата на пробиване, висока носеща способност, не е нужно да се притеснявате за падане, стабилна паста.Внимателно разработен е лесен за използване, лесно опорожняемый, лесно моющийся, много здрав и безопасен за използване.Отнася се за хартиени кърпи за ръце полотенцам в ресторанти, офиси, домове, автомобили, хотелски стаи, за да направят пространството по-спретнати.Размери на продукта : 28*12*12.5 смматериал : пластмаса Подходящ за : Volkswagen Применимая сцена : баня, тоалетна, кабинет, спалня Цвят : бял, сив цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.