EuTengHao 100 Комплекта Комплект Люверсов Метални Комплекти Люверсов 1/2 с Инсталационните Люверсами Набор от Инструменти за Дрехи, Обувки, Чанти, Кожени Дънки, Diy (Сребри?
  • New

EuTengHao 100 Комплекта Комплект Люверсов Метални Комплекти Люверсов 1/2 с Инсталационните Люверсами Набор от Инструменти

BGN 8.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Опаковката съдържа 100 комплекта люверсов сребрист цвятТе също идват с пластмасова кутия и 3-ма наборными инструменти, включително 1 брой основания, част 1 удар и 1 част от инсталационния инструмент.Размер втулок е 1/2 инча (12 мм).Набор от втулок е здрава, произведена е от меден материал, и не е лесно проржаветь и да се деформира.Индивидуално опаковани и удобни за носене, защото всички набори от уплътнения и инструменти могат да се поставят в кутия за съхранение с подвижна преграда, разделяща тези служби, всички те са опаковани в калъф-органайзер, за да не се смесват заедно.в което удобно намиране на съответните компоненти.Този набор от инструменти, за да проправят люверсов подходящ за tarps, пердета, палатки, обувки, дантели, дрехи, деним, брезент, тенти, кожа, винил, покривала за камиони, кожата, тъкани или платно със собствените си ръце.Оборудван с професионални инструменти за монтаж инструменти, можете бързо и лесно да завършите инсталацията.Тъй като продуктът е с малък размер, деца под три години не са годни за използване.Може да се използва заедно с родителите си.Eu Teng Hao 100 комплекта Набор от метални люверсов 1/2 инча и с набор от инструменти за настройка люверсов за дрехи, обувки, чанти, кожени дънки, занаяти собствените си ръце (сребрист) Параметри : - Цвят : сребрист Материал : високо качество метал мед, желязо метал Размер : 1/2 инча (12 мм) на Помещение включва : -100 комплекти сребърни люверсов набор от люверсов -1 бр. бормашина -1 бр. инсталационния инструмент Как да използвате : -Поставете дырорез в мястото на инсталиране на люверса. -Равномерно докоснете по долната част на ножа, разбирай дупка. -Инсталиране на метална основа, готов за монтаж. -След инсталиране на втулки внимателно завъртете няколко обиколки и се уверете, че буш плътно притиска тъканта.