SIXDIAN Press on Nails Дълги Режийни ноктите под формата на Ковчега с Шарките на Акрилни нокти Press on Medium Пълно покритие на Fasle Нейлз за жени и момичета (Розово със зелени)
  • New

SIXDIAN Press on Nails Дълги Режийни ноктите под формата на Ковчега с Шарките на Акрилни нокти Press on Medium Пълно покритие

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Лесен за управление, не е необходимо да се пече. Има множество видове административни нокти, които можете да изберете. Форма на ноктите може да се отреже. Парченца от ноктите могат да се използват повторно без да се повреди. Преса за нокти е изработен от ABS пластмаса, която е полезна за здравето и е безвреден. 24 * Режийни пирони за ковчег с дължина на сърце (10 различни размери). 1 * пила за нокти, за да внимателно какви естествени нокти. 1 * Пила за нокти. 24 * Стикери с желейным лепило.Почистете ноктите с вода и се опитайте да се грижи за тях.Изберете размери, които са най-подходящи за вашите нокти.Нарежете самозалепващи ленти с подходящ размер.Залепете самозалепващи ленти на тыльную страна на върховете на ноктите и махнете външната обвивка.Натиснете въздушната нокти към собственото си ноктите и задръжте в продължение на 30 секунди.Отрежете излишната част пила за нокти, за нокти и готови.СТЪПКА 1 : Потопете ноктите си в топла вода за 2 минути, това ще улесни премахване на етикети с нокти.СТЪПКА 2 : Не отстранявайте го рязко, това може да остави следи от етикети на повърхността на нокътя и да навредят на вашите нокти. 【Дълги съобщение за нокти】 Помещение с 24 бр дълги външни ноктите под формата на гроб, 1 бр желейными клеевыми стикери, 1 бр. пила за нокти, за нокти и пръчка за кожичките.Наклеиваемые пирони са безопасни за естествени нокти, а премахването им не предизвиква проблеми. 【Дълготраен ефект】 Можете да използвате стикер с лепило за нокти, която ние раздаваме (използвайте стикер с лепило за нокти, фалшиви нокти може да се използва многократно), но стикер с лепило за нокти не е толкова добър, колкото течни лепило, ако искате да продължи по-дълго, моля, използвайте течен клей, ефектът може да продължи 1-2 седмици. 【Лесно нанасяне】 Удължени режийни ноктите с дизайн имат 24шт нокти с различни размери, които могат да съответства на размера на различни отпечатъци.