Бейзболна чанта Holisogn за младежи и възрастни, стилен и издръжлива раница с бейзболна бухалка, Прозрачни отделения за бодли и 2 Мокри джобове за бейзбол, тенис топки, ?
  • New

Бейзболна чанта Holisogn за младежи и възрастни, стилен и издръжлива раница с бейзболна бухалка, Прозрачни отделения за бодли

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1@ Три стилни предните джобове, включително и един прозрачен държач за топки, един за телефон / ключове / карти / пари и т, една за лични вещи и т., 2@Прозрачно отделение с цип и джоб за мокри дрехи, това е отделен клон, се прави на дъното на торбата.Играчите могат да оставят тук своята любима спортни обувки / обувки и ги покаже, за да се отървете от чисти неща. 3@Скрит външен държач за каска, този уникален дизайн позволява да побере каска играч извън чанти, че максимално спестяване на вътрешно пространство. 4@ Влажен джоб, защитен от вода и неприятни миризми, който е вграден в задната част на чантата.Това е идеалното отделение за мръсни дрехи / хавлии / чорапи и т., 5@ Средно клон, в който има достатъчно място за ръкавици за вата, бейзболни шапки, ръкавици за риболов, лаптоп, ipad, захранване, чисти дрехи, кърпи, чорапи, слънчеви очила, слушалки и мезета и т., 6@ Четири странични джоба, в съчетание със здрава мрежа и найлонови материали осигуряват продължителна употреба 4шт бита, бутилки с вода или други аксесоари. 7@ Регулируема презрамка и удобна подплата отзад осигуряват стабилно и комфортно използване. 8@Отпред и отзад светлоотразителни ленти, осигуряващи безопасно използване през нощта. 1@ Три стилни предните джобове, включително и един прозрачен държач за топки, един за телефон / ключове / карти / пари и т., една за лични вещи и т., 2@Прозрачно отделение с цип и джоб за мокри дрехи, това е отделен клон, се прави на дъното на торбата.Играчите могат да оставят тук своята любима спортни обувки / обувки и ги покаже, за да се отървете от чисти неща. 3@Скрит външен държач за каска, този уникален дизайн позволява да побере каска играч извън чанти, че максимално спестяване на вътрешно пространство. 4@ Влажен джоб, защитен от вода и неприятни миризми, който е вграден в задната част на чантата.