Тава за Ковчег Kiusatig, Сервировочный Тава за Ковчег, Черно Тава за декор в готически Стил, Държач за Кристали за Готическия Домашен интериор, Зловеща Украса, Готическ?
  • New

Тава за Ковчег Kiusatig, Сервировочный Тава за Ковчег, Черно Тава за декор в готически Стил, Държач за Кристали за Готическия

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Декоративен поднос ръчно изработени - Изработени ръчно черен поднос във формата на гроб е с високо качество и дълготрайност в съчетание с уникална стойка от две части с уникален и красив модел, нанесен от едната странаАко предпочитате лекота, обърнете стойка, това ще бъде обичайната черна поставка. ✨Многофункционална тава за сервиране гробове на готическия тава е подходящ за всяко помещение.Независимо от това, независимо дали го използвате за подаване на напитки, табла за хранене, поставка за кристали или ароматерапевтическую свещ, или залагате на скрин за съхранение на козметика, чанти и колиета, пръстени, тези подложки ще станат обект на специално внимание. ?Готически декор - Ужасни колекционерска стойност не трябва да бъдат скрити в помещения, те трябва да се има предвид.Тава за гробищата може да се използва като витрини, пълна статуи на вампири, вещици, миниатюрни черепи или прилепи, и да започне изграждането на уникален декор в готически стил за ковчези. ?Чудесен подарък - Ако вашите приятели или роднини харесва зловещ готически декор за дома, този красив и функционален поднос за гробищата ще се превърне в перфектният избор за подарък за рожден ден, коледа тава и тавата за сладкиши на Хелоуин. ? Беспроблемная покупка - Kiusatig осигурява денонощно обслужване на клиенти за всеки тава moon tray с 24-часов отговор и решения в 30-дневен срок, без причина за връщане или замяна, можете да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.