Комбинирана ръчна детска клавиатура и мишка, 87 комбинации в стил пишеща машина в ретро стил, пънк, Синия ключ клавиатура с дъгова RGB подсветка, Хладно Дишаща лека Де?
  • New

Комбинирана ръчна детска клавиатура и мишка, 87 комбинации в стил пишеща машина в ретро стил, пънк, Синия ключ клавиатура

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Ръчна детска клавиатура с 87 клавиши】 Поддържа пълна клавишите, без конфликти, за да увеличите максимално производителността на играта12 мултимедийни клавиши, брызгозащищенный дизайн с регулиращи се на задните крака за идеален ъгъл на набор на текст, високоскоростна USB-кабел с позлатените конектор USB, не податливи на корозия, за надеждна свързаност, която ще устои на бързи хардкорные игри. 【Пънк-клавиатура с дъгова подсветка】 Натиснете FN + INS за превключване на 9 различни режима на осветление и ефекти, 3 нива на яркост на подсветката, регулируема скорост на дишане.Капачки за ключове, които осигуряват ясна постоянна подсветка WIN key, може да го изключите за игри.Детска клавиатура за PC е ергономично конструирана, за да се превърне в отличен инструмент за набиране на текст и за офис работа. 【Механични превключватели, синьо】 - Осигуряват най-добри тактилни усещания при въвеждане на текст, при това те са малко по-тихи, идеални за използване в офиса или игри.Ключове може лесно да извлече за премахване на прах, почистване или подмяна. 【Ергономичен дизайн】 Стъпка капачка за ключове прави я гладка, а дъга и наклон лесно монтиране на ръцете, като предотвратява умората. Предназначен за трайност, осигурява точна тактилна обратна връзка. 【Страхотна дишаща осветление, детска мишка с разделителна способност от ниво 4 DPI】 -Тази детска мишката поддържа дишаща подсветка и резолюция на ниво 4 DPI. (800/1600/2400/3200 точки на инч) Страхотна комбинация от игра на мишката и клавиатурата, за офис, както и отлична комбинация за MOBA игри/ РТС /CF.Технически характеристики на клавиатурата : 1 : Стандартен дизайн с 87 клавиши, йонофореза шапки в стил пънк, с тясна странична сгъсти рамка, истински механичен зелена пръчка, модерни цветове с хладно подсветка великолепна и очарователен 2 : Подкрепа на щепсела и да играе, режим на боя дишаща осветление млад и моден, подходящ за дейност, офис, у дома 3 : Капачка за клавиши на допир тънък и нежен, в два цвята на процеса на леене под налягане, не избледняват, траен и устойчив на абразия, пощаден от проблеми с выцветанием знака след продължителна употреба, единна светлинна пропускливост, без отблясъци, без масло 4.