DXMRWJ Сургучная печат, Печат, Цветни Восъчни Перли 100 бр. за Любителите на DIY Подарък За Сватба Покана Плик Златен Печат, Цветен
  • New

DXMRWJ Сургучная печат, Печат, Цветни Восъчни Перли 100 бр. за Любителите на DIY Подарък За Сватба Покана Плик Златен

BGN 58.26

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Можете да ги използвате като сватбени покани, писма, чанти, занаяти, ръчни книги и т, Нанесете го на мерки и теглилки на опаковката.Ретро или подарочное клирънс може да направите своя подарък по-изискан. Можете да се покрива с коледна картичка, а романтиката на Деня на Свети Валентин се използва за писане на любовни писма!.Този елегантен восък и печат придават на писмата, конвертам, сертификати и документи нотка на ценности и постоянство.Той изглежда малко стар, но той е толкова очарователен и реколта.Използвайте малярную дръжката, за да colorize и да лакирани монети красиви, удобни, ретро - и елегантни, и веднага повишаване на оценка, когато дарении подаръци.Ретро елегантност, направени от ръце, подарък сургучная печат, поверително сургучная печат и т., изпълнен с ретро-литературна атмосфера, пълна литературен стил. Можете да ги използвате като сватбени покани, писма, чанти, занаяти, ръчни книги и т. Нанесете ги на печат на опаковки.Ретро или подарочное клирънс може да направите своя подарък по-изискан. Можете да се покрива с коледна картичка, а романтиката на Деня на Свети Валентин се използва за писане на любовни писма!4. Този елегантен восък и печат придават на писмата, конвертам, сертификати и документи нотка на ценности и постоянство.Той изглежда малко стар, но той е толкова очарователен и реколта. Използвайте писалка за рисуване, за да colorize и да лак монети красиви, удобни, в ретро стил и елегантни, и веднага ще оценката при дарении подаръци. Ретро елегантност, направени от ръце, подарък восъчен печат, поверително восъчен печат и т., изпълнен с ретро-литературна атмосфера, пълна литературен стил. За производство на лакови монети, моля, използвайте разделителната хартия, пломбират ги и изчакайте няколко секунди, след това те могат лесно да се научи.Спецификация : Материал : восък Размер : както е показано на снимката Употреба : специално за печат лаковой печат Цвят : Сумеречный/Опушен-лилаво/глициния/Лилаво-виолетово /Ледена лилаво/ Патладжан/лилаво, Черно/лилаво, Червено/розово лилаво Приложимите случаи : 1.

Material:
wax
Size:
as shown in the picture
Usage:
special for seal of lacquer seal
Color:
Dusk/Smoky Purple/Wisteria/Lilac Purple/Ice Purple/Eggplant/Violet Black/Purple Red/Pink Purple
Applicable occasions:
1. Anti-counterfeiting in customs, security, banking, insurance, justice and other departments.:
2. High-grade handicrafts and gifts, stationery, daily necessities, craft gifts, invitations, and packaging.:
3. Sealing wax and special seal are used to avoid stealing important documents and private keepsakes, and to seal an object.:
4. Personal manual, hand account, literary DIY, dried flower gift packaging and so on.:
Usage tips:
1. prepare a pack of wax, a wax spoon and a candle or lighter:
2. Put 3-4 wax beads on the spoon and heat the spoon until the wax melts completely.:
3. Hold the spoon 1-2 inches above the surface so that its dumping position is slightly larger than your seal.:
4. Clean the head of the wax seal and press in the sealing wax. Let it stand for 10 seconds, then peel off its stamp g :