Cabilock 12шт Клип на Коледна клечки за дрехи Коледни Дървени Скоби DIY Снимка клечки за дрехи Снимка Клипове Мультяшные Скоби Коледни Дървени Щипки и Дървени Папка Бамб?
  • New

Cabilock 12шт Клип на Коледна клечки за дрехи Коледни Дървени Скоби DIY Снимка клечки за дрехи Снимка Клипове Мультяшные

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОЛЕДНА ФОТО - Донеси тези многофункционални мини-клечки за дрехи от естествена дървесина у дома днес!Прави живота си по-приятна и интереснаКОЛЕДНИ КЛИПОВЕ ЗА СНИМКИ - декорации, окачени фотоколажи, занаяти, пощенски картички и плакати.Прищепка за дрехи SNATA - Тези мини-скоби са изработени от материал, идеално за използване като снимка на клипове, клипове за ценни книжа, клипове за съобщения.ПРАЗНИЧНИ ФОТОКЛИПЫ - Всичко това изглежда изящно и чудесно за партита и домашен декор.Дървени скоби за снимки - Тези мини-скоби са изработени от материал, идеално за използване като скоби за снимки, клипове за ценни книжа, съобщения.Пратката включва 12 x скоба за снимки, Характеристики -Размер : приблизително 5x3,5x5 см Сувенири за коледно парти. - Цвят : Както е показано в анимационни клипове. - Материали : Дървени Коледни Фотоклипы. - Като цяло изглежда изящно и прекрасно, за партита и домашен декор празничен дървена скоба. - Донеси тези многофункционални мини-клечки за дрехи от естествена дървесина у дома днес!Коледни клипове от дърво ще направят живота ви по-приятна и интересна. - декорации, окачени фотоколажи, занаяти, картички и банери с коледни дървени скоби. - Тези скоби могат плътно да задържи нещо и им е трудно да се прекъсне от фина работа коледни колчета за снимки. - Тези мини-скоби са изработени от материал, идеално за използване като снимка на клипове, клипове за ценни книжа, мини-декоративни колчета за съобщения.Описание на продукта Коледна клечки за дрехи за снимки Многофункционални клипове, снимки, чудесен помощник в живота си.мини декоративни клечки за дрехи Широко приложение за вашите нужди, като развешивание дрехи, занаяти, подаръци за рожден ден, за училищни проекти, за украса на коледната елха, украса за дома и офиса, празнични елементи и т.