Одеало weigelia Теракот Queen, однотонное, 3 броя, комплект спално бельо в стил бохо, размер на Queen, Меко Лесно Пуховое Алтернативно одеяло от микрофибър за целия сезон (1 од?
  • New

Одеало weigelia Теракот Queen, однотонное, 3 броя, комплект спално бельо в стил бохо, размер на Queen, Меко Лесно Пуховое

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Прост, но елегантен】 Нашия обикновен комплект спално бельо се предлага в няколко нюанса, този теракота комплект спално бельо ще даде своя декора неповторим и стилен външен вид и се съчетава добре с различни цветове палитрами аксесоари за вашата спалня 【Приятен за кожата материал】 Пуховое алтернативно одеяло е от плътна тъкан и двойна мек микрофибър, очакване, му копринено мекота, лекота и добра пропускливост на въздуха.Мека на допир плат този комплект спално бельо подобрява цялостния комфорт и ще ви помогне да спите здраво през цялата нощ. 【Комфорт през цялата година】 Нашия комплект чаршафи, одеяла лека и мека, чрез добавяне на слой топлина за вашето усъвършенстване сън.Тегло одеяла, което го прави чудесен избор за целогодишно ползване.Просто една одеяло може лесно да се допълни с всеки стил на стаята и ще се превърне в идеален подарък за семейството и приятелите. 【Лесна за оформяне и почистване на】 Е леко и меко одеяло, което може да се пере в машина, не се колебае, устойчиви на избледняване и ще продължи дълго. просто изпиране на щадящем режим със студена вода.Изсушава се в перална машина при ниска температура.Нашето стеганое одеяло и при подходящи грижи, може да продължи дълги години. 【Комплект кралския одеяла 】 комплект от 3 теми кралски размери цвят жженого портокал включва в себе си едно одеяло кралски размери 90 х 90" и две калъфки за възглавници 20 "x 26".Комплект спално бельо куин идва в вакуумном пакет, силно се препоръчва преди употреба леко да чукам на одеялу, за да му придадат по-голяма пушистости. 【Прост, но елегантен】 Нашия обикновен комплект спално бельо се предлага в няколко нюанса, този теракота комплект спално бельо ще даде своя декора неповторим и стилен външен вид и се съчетава добре с различни цветове палитрами аксесоари за вашата спалня. 【Приятен за кожата материал】 Пуховое алтернативно одеяло е от плътна тъкан и двойна мек микрофибър, очакване, му копринено мекота, лекота и добра пропускливост на въздуха.