Hottoby G29 Симулатор Кабина Състезателни колела Поставка за Logitech G25 G27 G920 Gaming Fame Състезателни Педали за Превключване на предавките на Седалката, В Комплект не е включен?
  • New

Hottoby G29 Симулатор Кабина Състезателни колела Поставка за Logitech G25 G27 G920 Gaming Fame Състезателни Педали за Превключване

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Регулируема】 : Рамка на симулатор на състезания може да се регулира на височина и наклонЪгъл на наклона на педалите може да се регулира.Лост за превключване на предавките може да се монтира от лявата или дясната страна при необходимост.Разстояние и височина крепежной част на седалката може да се регулира в задната част на инсталацията.Детайли за закрепване на седалката може да се сваля.Поставка първата половина може да се сгъва.Тя може да отговаря на играчи, които обичат да правят всичко с ръцете си. 【Съвместима платформа】 : Подходящ за основните платформи на пазара.КОМПЮТРИ, Windows, Sony Station 4 (PS4), Nintendo Switch (NS), Xbox One. 【Съвместимост】 : Универсална поставка за симулация на кабината на пилота е подходящ за повечето кормила, въртене на педалите и лоста за превключване на предавките Logitech, Fanatec, Thrustmaster и други популярни марки на пазара.Повечето седалки, представени на пазара, са съвместими. 【Стабилност】 : Кабина на симулатор на състезания е проектиран с две рычагами и висока твърдост.Метален материал е изработен от въглеродна стомана, която е много е трайна.Долната част на четирите огромни гумени постелки за краката здраво прилепнала към земята, като се осигурява максимална стабилност по време на игра. 【Забележка 】 : на волана, газта и лоста за превключване на предавките в комплекта не са включени.