Устойчив Блясък за устни Plumper To Lip Лесно Lip Small Glaze Гланц Антипригарная Окачване за носене Purple Baby (C, Един размер)
  • New

Устойчив Блясък за устни Plumper To Lip Лесно Lip Small Glaze Гланц Антипригарная Окачване за носене Purple Baby (C, Един размер)

BGN 0.98

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 X червилоИздръжливост : Сверхустойчивость, до 24 часа.Дори Целувки, Хранене и Пиене, Не се замърсяват.В различни ситуации не трябва да се притеснявате за това, което червило потускнеет и не е нужно Да нюанс на устните.Ярки цветове, Това е. Устойчив / Ярък / овлажняване.Непрекъснато червило плавно разглаживается на устните си. Непрекъснато червило плавно разглаживается на устните си.1 X червило и чисти консумативи, в комплекта са включени и блестящия гланц за устни.Мека текстура : той е много удобна и мека крем текстура с мека като кадифе вкус.Лека, копринена текстура и бархатистая противотуманная повърхност не изчезват, а водоустойчив : суперстойкость, до 24 часа.Дори целувки, хранене и пиене, не се замърсяват.В различни ситуации не трябва да се притеснявате за това, което червило потускнеет и не е нужно да нюанс на устните.подарък : подходящ за салони за красота или семейства.Червило може да ви придават наситен цвят на устните, ви придават устойчив и плътен цвят и да опитате всички видове цветя.Ярки цветове : това е трайно/светъл/ овлажняващ средство, прави устните меки и хидратирана. за рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Хелоуин или други празници, за лична употреба или като подарък на майка, съпруга и приятелка.Нето тегло : 3,4 г. Разнообразна грим : има много цветове за избор.Подходящи за грим по всяко време на годината и по всякакъв повод, особено в офиси, за срещи, в магазините, по време на партита и други поводи.Той е подходящ за вас, за да превключите в различни стилове, които могат да бъдат. подходящ е за всички, независимо дали сте начинаещи гримьор или визажисткой.Украсете себе си тази червило.Подходяща за партита, свободното време, сватбен грим и др Придайте устните устойчив сладък цвят.