Калъф за носене на билярдни топки Champion найлонов или алуминиев пътен титуляр за един набор от билярдни топки (с Капацитет 17 билярдни топки за басейн или 22 билярдни т?
  • New

Калъф за носене на билярдни топки Champion найлонов или алуминиев пътен титуляр за един набор от билярдни топки (с Капацитет

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цвят : ЧеренМатериал : Найлон.Дунапрен с високо качество и капацитет за 17 или 22 билярдни топки плюс допълнителен топката-бияч или тренировъчен топката, Пенопластовая поставяне достатъчно дълбока, за да здраво, за да запази топки.Моля, запознайте се с този вариант.Свободно допълнително място за прахосмукачка за мъниста и други дребни принадлежности.Извити цип, графа, дръжки и сваляща се презрамка.Калъф идва с пагон за носене.Билярдни топки в комплекта не са включени.Алуминиев корпус за билярдни топки : 1. Лек и портативен, един прекрасен аксесоар за бильярдиста. С дръжка за носене, лесно преносими. С 2 шут от неръждаема стомана, може лесно да бъде затворен и определен. Вътрешна част с пенопластовой подплата осигурява допълнителна защита по време на транспортирането топки. Калъф за топки с капацитет 16 топки (американски билярд).Този набор от 16 билярдни топки напомня големи кръгли бонбони.Те са на стандартен размер, 2-1 / 4 в диаметър и тежат 4-1 / 4 унции.Това е добре за играча с най-високо ниво на обучение.Вътрешна част с поролоновой подплата осигурява допълнителна защита по време на транспортирането топки. Лек и преносим, удобен аксесоар за бильярдиста. С дръжка за носене, лесно преносими.Благодарение на 2 защелкам от неръждаема стомана, лесно се затваря и се засилва.