Честотно-регулируеми задвижвания 3 Фаза на 380-440 На входа 0-440 В контакт, Инверторен преобразувател на двигателя LK320 за регулиране на честотата на въртене, въртящия мо
  • New

Честотно-регулируеми задвижвания 3 Фаза на 380-440 На входа 0-440 В контакт, Инверторен преобразувател на

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Характеристики】Контролер на двигателя може автоматично регулиране на скоростта на лагер в съответствие с характеристиките на товара и извършване на управление на V / F и лесно управление на кръста, кривата на V / F включва три начина : линейна крива, крива квадратна и зададени от потребителя крива V /Ф Управление на скоростта до 7 сегменти под багажника с помощта на обикновен АД.Динамична стабилизация на напрежението, статична стабилизиране на напрежение и липсата на стабилизация на напрежението на разположение при необходимост. 【Интелигентен дигитален дисплей】 Използването на удобен за потребителя на цифровия дисплей с дизайн на клавиатурата, интуитивен и ясен.Подвижен дизайн удобен за дистанционно управление.Продуктът притежава предимствата на ниско ниво на шум и електромагнитни смущения, както носеща честота непрекъснато се регулира в интервала от 3,0-15 khz. 【Различен защита】 Статика на двигателя може да завърши автоматично откриване на настройки; автоматично ограничение на тока и напрежението по време на работа, за да се предотврати честото претоварване на протичането на ток, скока на затворе; минимизиране на неизправности при претоварване на виновните за защита на нормалната работа на инвертора. 【Приложения】Конвертор може да извършва настройка на горна и долна честота, операция спастичен промяна на честотата, ограничение на работа в обратна посока.Диференциална честотна компенсация, точкови и декрементное регулиране на честотата.Операция самолечение неизправност и т. Този трифазни конвертор може да се прилага в много приложения, включително моторни, пробивна машина, CNC, климатична система, струг, фреза, Помпи, транспортьори, Mach3, вентилатор, охлаждане на компресора, трифазни двигател и други металорежещи машини. 【Топло напомняне】На мотор-инвертор предоставя гаранция за срок от 1 година от момента на покупката.Ако ви е необходимо да програмирате или имате някакви въпроси, преди да започнете работа фазовращателя, моля, консултирайте се с нашия екип от технически експерти, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Спецификация : Тип на продукта : Честотно-регулируеми устройство Материал : ABS Температура на съхранение : -25 ℃ ~ + 55 ℃ Входно напрежение : 3 фаза на 380-440 v ac. Изходно напрежение : 3 фаза на 0-440 В променлив ток. Осъществяване Списък : 1 х честотно-регулируеми диск 1 х Ръководство за потребителя Забележка : 1.

Item Type:
Variable Frequency Drive
Material:
ABS
Storage Temperature:
-25℃~+55℃
Input Voltage:
3 phase 380-440V AC. 
Output Voltage:
3 phase 0-440V AC. 
Package List:
1 x Variable Frequency Drive:
1 x User Manual:
Note:
1. Before wiring, please confirm whether the input power is in power off state. :
2. For wiring work, please Ask professional electrical engineers to do it..:
3. The grounding terminal must be grounded. :
4. After the emergency stop circuit wiring is completed, be sure to check whether the action is valid. :
5. Do not connect the output wire of the inverter with the shell, and do not short circuit the output wire. :
6. Please confirm whether the voltage of the AC main circuit power supply is consistent with the rated voltage of the inverter. :
7. Do not perform withstand voltage test on the inverter. :
8. Please connect the braking resistor according to the wiring diagram.:
9. Do not connect the power cord to the output U, V, W terminals.:
10. Do not connect the contactor to the output circuit.:
11. Be sure to install the protective cover before powering on. When removing the cover, be sure to disconnect the power. :
12. The inverter that selects the reset and retry function should not be close to the mechanical equipment, since it will restart suddenly when the alarm stops.:
13. After confirming that the running signal is cut off, the alarm can be reset. If the alarm is reset in the state of running signal, the inverter may start suddenly. :