Abaodam 2 бр., Коледно Бельо Чорап, Очарователни Окачени Чорапи, Креативна Висулка във формата на Торба за Бонбони, Нежен Подарък Чорапи, Чанта за Домашния Офис, Бар, Маг?
  • New

Abaodam 2 бр., Коледно Бельо Чорап, Очарователни Окачени Чорапи, Креативна Висулка във формата на Торба за Бонбони, Нежен

BGN 4.28

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Перфектното бижу за Коледа, Нова година у дома, ресторанта, клуба, барТози персонализирани коледни чорапи има голяма дупка и просторна вътрешна част, която е идеално място за бонбони от всякакъв вид.Всеки обект е снабден с окачен на въжето за удобство на демонстрация след съхранение от бонбони, подаръци и други дребни играчки.Машина за шиене с нежна външност и добре организирана структура на тъканта на материала.Тези коледни чорапи са идеални, за да ги обесим на коледна елха, стена, врата и камина.Също като очарователен подарък за семейството или за приятелите на коледното парти.Описаниеидеальное украса за Коледа, Нова година у дома, ресторанта, клуба, бар.Подходящ за деца, когато те питат за бонбони и подаръци, с голям капацитет за съхранение и окачен на въжето за обзавеждане на дисплея.Всички подробности са изключително обработват, са идеални за пълнене на различни подаръци.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Бельо плат. - Размер : около 44x24x0,5 см/17,32x9,45x0. - Тези коледни чорапи са идеални, за да ги обесим на коледна елха, стена, врата и камина.Също като очарователен подарък за семейството или за приятелите на коледното парти. - Всеки елемент е снабден с окачен на въжето за удобство на демонстрация след съхранение от бонбони, подаръци и други малки играчки. - Идеалното бижу за Коледа, Нова година у дома, ресторанта, клуба, бар. - Машинен шивашка с нежна външност и добре организирана структура на тъканта на материала. - Този персонализирани коледни чорапи има голяма дупка и просторна вътрешна част, която е идеално място за бонбони от всякакъв вид.Пакетът включва 2 x Коледни подаръци чорап.