WellieSTR 1 ролка 55 ярда, изградена еластична лента 5/8 15 мм, еластична сгъване Еластична лента за ободков, завязок за коса, (изберете своя цвят, казвайки ни, бял на цвят по ?
  • New

WellieSTR 1 ролка 55 ярда, изградена еластична лента 5/8 15 мм, еластична сгъване Еластична лента за ободков, завязок за

BGN 11.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Polyester * Важно * Моля, свържете се с нас чрез (свържете се с търговец) и да ни информирате, какъв цвят ви е необходимо, (20 цвята, както е показано на картинката, по ваш избор, ако не се свържат, по подразбиране ще бъде изпратен бял цвят). Еластична лента от 100% полиестер еластични, мягка, трайни и не избледняват, удобна при използване. 3,20 ярки и красиви цветове по ваш избор, ширина 5/8 " 15 мм, дължина 55 метра. Ластични ленти са подходящи за домашно чалми на главата, бантов за коса, булчински подвязок, букети, филтър памперси. * Важно * Моля, свържете се с нас чрез (свържете се с търговец) и да ни информирате, какъв цвят ви е необходимо, (20 цвята, както е показано на картинката, по ваш избор, ако не се свържат, по подразбиране ще бъде изпратен бял цвят) 2. Еластична лента от 100% полиестер еластична, мека, здрава и не избледнява, удобна при използване на 3,20 ярки и красиви цветове по ваш избор, ширина 5/8 " 15 мм, дължина 55 ярда 4. Ластични ленти са подходящи за домашно чалми на главата, бантов за коса, булчински подвязок, букети, филтър памперси.