Youngerbaby Sunset Beach Набор от Автомобилни Аксесоари, Калъфи за домашни любимци Протектори Защитник на Задната седалка на Автомобил Седалка За Предните Седалки Автомобил?
  • New

Youngerbaby Sunset Beach Набор от Автомобилни Аксесоари, Калъфи за домашни любимци Протектори Защитник на Задната седалка

BGN 19.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Защо да изберете Калъфи за автомобилни седалки?】Защитете вашите седалки от разливане, разкъсвания и избледняванеПредпазва от прах/ ултравиолетовите лъчи, драскотини и замърсявания. Бърза и лесна инсталация на седалки повечето леки автомобили, камиони, микробуси, джипове. 【4 опаковки включват】 2 бр. капаци за предните седалки + 1 бр. калъф за задната част на облегалката + 1 бр. калъф за задната част на долната пейки; е Изработен от здрава дишаща материал, чудесно за семейства и собственици на домашни любимци.Защо избрахте нашите Калъфи за автомобилни седалки?За производство на покривала за автомобилни седалки ние избираме материал, който предпазва околната среда, без никакви химически мирис.Променете интериора на вашите коли само за броени минути .Ръководство за оперативна съвместимост, Подходящи за моторни превозни средства с характеристики : 1. Съвместима универсална въздушна възглавница за Инсталиране на кола с възглавница за безопасност се уверете в нормално състояние на въздушните възглавници в случай на възникване на за защита на вашата сигурност 2. Подвижна облегалка, съвместими въздушна възглавница и облегалка 3. Твърди пейка и Разъемная пейка, поставки за чаши, съвместими вътре композиране гъба : облекчаване на умората от шофиране и дълго пътуване.Повишете комфорта на шофиране. идеална за лек автомобил, камион, suv, ван : защитете салон на вашето превозно средство от прах и всякакви физически опасности.Защитете вашия автомобил във всеки детайл.Лесен за инсталиране и използване : Уморени от трудна за инсталиране?Благодарение на универсален чехлам за седалките е много лесен за инсталиране и използване.Удобна опаковка за носене с 2 неща в комплекта : Един комплект, който включва : калъф за предна седалка от 2 теми, подлакътник комплект не е включена, предлага отлична цялостна защита от физически опасности, като на износване и кройка.