ALREMO HUANGXING - Сифонная Сливная тръба, устойчива на износване 30-мм Сифон за Мивка, за Баня, Тоалетна, Домашен Басейн, Мивки под формата на Контейнер
  • New

ALREMO HUANGXING - Сифонная Сливная тръба, устойчива на износване 30-мм Сифон за Мивка, за Баня, Тоалетна, Домашен

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесна инсталация, в комплекта са включени всички детайли, необходими за инсталиране, и вие можете лесно инсталиране или подмяна тръби на кухненски мивкиГладка вътрешна повърхност не води до натрупвания на мръсотия или неприятни миризми и е много подходящ за контейнер мивки под формата на басейна.Лесно може да се установи под мивката и се използва в комбинация със стандартни сливными отвори за мивки САЩ с переливом или без него.Благодарение на функцията за предотвратяване на запушване той може да се предотврати попадането на коса и други дреболии в източване на тръбата.Подвижната капанът е лесен за почистване.Основният корпус е изработен от мед, фитинги от неръждаема стомана, материали с висока твърдост, износоустойчивост и здрав, им е трудно да навреди.Лесна инсталация, в комплекта са включени всички детайли, необходими за инсталиране, и вие можете лесно инсталиране или подмяна тръби на кухненски мивки.Гладка вътрешна повърхност не води до натрупвания на мръсотия или неприятни миризми и е много подходящ за контейнер мивки под формата на басейна.Лесно може да се установи под мивката и се използва в комбинация със стандартни сливными отвори за мивки САЩ с переливом или без него.Благодарение на функцията за предотвратяване на запушване той може да се предотврати попадането на коса и други дреболии в източване на тръбата.Подвижната капанът е лесен за почистване.Основният корпус е изработен от мед, фитинги от неръждаема стомана, материали с висока твърдост, износоустойчивост и здрав, им е трудно да навреди. Гладка вътрешна повърхност не води до натрупвания на мръсотия или неприятни миризми и е много подходящ за контейнер мивки под формата на басейна. Лесна инсталация, в комплекта са включени всички детайли, необходими за инсталиране, и вие можете лесно инсталиране или подмяна тръби на кухненски мивки.

Item Type:
Siphon Drain Pipe
Material:
Main Body Copper + Stainless Steel
Weight:
Approx. 288g/10.2oz
Pipe Inner Diameter:
Approx. 30mm/1.2in
Package List:
2 x Drain Pipe:
1 x Disc Base :
Notice:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :