Подмяна на екрана Съвместим за iPhone 11 Замяната на екрана 6,1-инчов LCD дисплей 3D Сензорен Дигитайзер Рамка при Събирането на Пълен Ремонт комплект с Инструменти за рем?
  • New

Подмяна на екрана Съвместим за iPhone 11 Замяната на екрана 6,1-инчов LCD дисплей 3D Сензорен Дигитайзер Рамка при Събирането

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Съвместим с : Тази замяна на екрана само за i Phone 11 (6,1 инча), не е за i Phone 11 Pro/Pro Max, моля, потвърдете вашия модел телефон преди да поръчате продуктВсеки комплект се предлага с комплект за смяна на екрана, ръководство и точни инструменти, включва в себе си всичко необходимо за успешна поправка на телефона, дори и закалено стъкло. Отстраняване на повреди : замяна на старите, разбити, напукани, негодни за употреба, и устройството отново ще се превърне в нова.По всички въпроси, свързани с продукта, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти и поиска тяхната помощ за разрешаването на проблема.Пратката включва : 1 * Смяна на екрана за i Phone 11, набор от инструменти за ремонт + 1 * Закалено стъкло + водонепроницаемое уплътнение + Инструкция + спирала на уплътнението. Съвместимост : Този комплект за смяна на екрана съвместим само с i Phone 11 6,1 инча.НЕ за Професионалисти/ Pro max.Моля, уверете се, че правилно идентифицируете си телефон, преди да купите. Пълен комплект за подмяна – На всеки ред е приложен взаимозаменяеми екран в събирането и прецизна инструменти за бърза, лесна и чиста инсталация. Без сензор за близост, на ушния динамика, така че, моля, сменете ги на вашия старата част на екрана и инсталирайте.Забележка за инсталиране : 1. Моля, изключвайте телефона при монтажа. Има винтове с различни размери и дължини при смяна на LCD дисплея на i Phone в събирането, моля, обърнете внимание на всеки винт и го инсталирайте на негово място [много е важно].В противен случай на екрана ще бъде лесно е счупен, ако заложите на винт на грешното място. Проверете LCD дисплей, за да сте сигурни, че гъвкав кабел в добро състояние и на съединителя не е боклук /, видим на прах.It-добре потърсете подходящо видео за инсталиране в Youtube, нашите инструкции са дадени само за справка.