Четка за грим minkissy Powder, 2 бр., Четина За лице, Zz-e-Wood, Дръжка за основи от дърво, Дървени Форма, Четка за грим, Вентилатор, Найлонов Грим, Женски Синтетични Четки за грим ?
  • New

Четка за грим minkissy Powder, 2 бр., Четина За лице, Zz-e-Wood, Дръжка за основи от дърво, Дървени Форма, Четка за грим,

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Четка за руж : Четината на тази четка тънки и плътни, което прави прилагането по-приятно, а плътността осигурява много по-равномерно нанасянеЧетки за грим : Четка премиум-клас помагат за създаване очарователен грим всеки ден.Професионална пискюл за грим : Не се разпада и не могат да бъдат разделени космите, тя е напълно безопасен за миене и почистване. Подарък за тези, които обичат грим или дори само да се учи и експериментира с грим.Четината на тази четка тънки и плътни, което прави прилагането по-приятно, а плътността осигурява много по-равномерно нанасяне.Четка за руж : Четината на тази четка тънки и плътни, което прави прилагането по-приятно, а плътността осигурява много по-равномерно нанасяне.Четки за грим : Четка премиум-клас помагат за създаване очарователен грим всеки ден.Професионална пискюл за грим : Не се разпада и не могат да бъдат разделени космите, тя е напълно безопасен за миене и почистване. Подарък за тези, които обичат грим или дори само да се учи и експериментира с грим.Четината на тази четка тънки и плътни, което прави прилагането по-приятно, а плътността осигурява много по-равномерно нанасяне.В комплекта са включени 2 x четка за грим Характеристики-тези кисточек тънка и гъста четина, което прави прилагането по-приятно, а плътността осигурява много по-равномерно нанасяне. - Размер : около 18,5 х 1,5 х 0,7 виж - Цвят : както е показано на фигурата. - Подарък за тези, които обичат грим или дори само да се учи и експериментира с грим. - Идеален както за ежедневна, така и за професионална употреба. - Четка премиум-клас помагат за създаване очарователен грим всеки ден. - Материал : найлон и дърво. - Не се разпада и не могат да бъдат разделени космите, и те са напълно безопасни за миене и почистване.Описание на продукта Пискюл за руж Тази професионална козметична коса помага за създаване очарователен грим всеки ден.