Fafeicy 6шт 60 Градуса HSS Централните Упражнения, Набор от Центрирующих Тренировки 1/1.5/2/2.5/3/5 мм, Централно Тренировка
  • New

Fafeicy 6шт 60 Градуса HSS Централните Упражнения, Набор от Центрирующих Тренировки 1/1.5/2/2.5/3/5 мм, Централно

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подготвителен инструмент за поддържане на точната позиция на пробиванеКачеството на продукта е гарантирано.Сферични и трайни, точно позициониране, ясна cutting edge.За прецизно пробиване в центъра на метали.При завъртане между връхчета на две експлоатирани повърхности на детайла се формира съответното центрирующее дупка.Всяка длето е с двоен край и заточване под стандарт ъгъл 60 градуса.Бърза скорост на рязане и добро премахване на стружки.Може да се прилага по отношение на обработката на желязо, стомана, мед, алуминий и други материали.Представяме ви нов, различен от останалите инструмент за обучение, с помощта на чувствата си. за поддържане на точната позиция на пробиване.Качеството на продукта е гарантирано.Сферични и трайни, точно позициониране, ясна cutting edge.За прецизно пробиване в центъра на метали.При завъртане между връхчета на две експлоатирани повърхности на детайла се формира съответното центрирующее дупка.Всяка длето е с двоен край и заточване под стандарт ъгъл 60 градуса.Бърза скорост на рязане и добро премахване на стружки.Може да се прилага по отношение на обработката на желязо, стомана, мед, алуминий и други материали.Дайте да ви нови усещания от употреба. Технически характеристики : Брой : 6 бр. Спецификация на продукта : 1,0 мм, 1,5 мм, 2 мм, 2,5 мм, 3 мм, 5 мм Специфични размери : като на изображениивес : 60грн.Диаметър на корпуса Диаметър на върха тренировки # 14 мм1 мм # 2-4 мм, 1,5 мм # 35 mm2 mm # 4-6 мм, 2,5 мм # 58 мм3 мм #612 мм5 мм Използване : 1. Pivot и точка тренировки по традиционно се използват за извършване на конично дупки в центъра на струг, за да се създаде отправна точка за стандарта на спирално свредло, предназначени за предотвратяване на ходене спирално свредло. Използва се за детайли, изискващи механична обработка между центрове или центрове в страните производителки на компонентите.

1.0mm, 1.5mm,  2mm, 2.5mm, 3mm, 5mm:
Specific dimensions:
as the picture
Weight:
60g
No.:
Body diameter:
Drill tip diameter:
#1:
4mm:
1mm:
#2 4mm 1.5mm:
#3:
5mm:
2mm:
#4 6mm 2.5mm:
#5:
8mm:
3mm:
#6:
12mm:
5mm:
Usage:
1. Center and spotting drills are traditionally used to make a conical hole for a lathe center in order to make a starting point for a standard twist drill,:
designed to prevent the twist drill from walking.:
2. Used for work pieces with require machining between centers or producing center  in components.:
Package Included:
6 x Center Drill Bits:
Note:
Due to manual measurement, may exist 1-3mm error, please understand, thank you!: