Машинка за Копита, Клещи за Функционално Машинката за Копитата на Кравите от Неръждаема Стомана, Инструмент За Отстраняване на нокти, Остри Износоустойчивост на С?
  • New

Машинка за Копита, Клещи за Функционално Машинката за Копитата на Кравите от Неръждаема Стомана, Инструмент За Отстраняване

BGN 45.61

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Бързи и остри】 Многофункционални клещи за копита с остри ножове позволяват бързо и лесно да поправите копита крави млечни крави 【Високо качество и трайност на】 Използван материал е от неръждаема стомана с висока твърдост, здрав, устойчив на абразия и устойчиви на корозия. 【Ергономична дръжка】Гумена дръжка, проектирана в съответствие с эргономикой, нескользящая, удобно захващане, спестяващ време и усилия. 【Лесна поддръжка】 Острието може да бъде редовно затачивать, че тя имаше остър и лесен за поддръжка. 【Практичен】 Специално разработен за почистване на копита, с добра текстура и лесен за използване, това е практическо селскостопанско оборудване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : инструмент за подрязване на копита Материал : неръждаема стомана + rubber Тегло : около 1356 г / 47,8 грама Дължина : около 41 см / 16,1 инча Осъществяване списък : 1 х машинка за копита Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.