Многофункционален Тример за Подстригване Копитата на Кравите, Клещи за Подрязване на Копитата на Кравите, Клещи, За да се Подковки, едър Рогат Добитък, Клещи за Под?
  • New

Многофункционален Тример за Подстригване Копитата на Кравите, Клещи за Подрязване на Копитата на Кравите, Клещи,

BGN 48.52

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Клещи за ремонт на копита] : Специално разработени за ремонт на копита, с добра текстура и лесен за използване, това е практичен земеделска инструмент, който ви позволява бързо се режат на копитата на кравите [Остри ножове] : Нож на клещи за ремонт на копита остри и позволяват бързо и лесно да поправите копито; острието може да бъде редовно затачивать, за да те остават остри, и за тях е лесно да се грижи. [Ергономична нескользящая дръжка] : Гумена дръжка е с ергономичен дизайн, не се плъзга, подредена в плен, спестявайки време и усилия. [Висококачествени материали от неръждаема стомана] : Машинка за копита е изработен от висококачествена неръждаема стомана с висока твърдост и антикорозионна боя отвън, е трайна употреба. [Преносими] : Този тип клещи за копитата на кравите малък размер, лек и портативен, лесен за носене и съхранение, това практичен аксесоар за използване в земеделското стопанство. Многофункционални клещи за копита, с остри ножове позволяват бързо и лесно да поправите копита крави млечни крави. Използван материал е от неръждаема стомана с висока твърдост, здрав, устойчив на абразия и устойчиви на корозия. Гумена дръжка, проектирана в съответствие с эргономикой, нескользящая, удобно захващане, спестяващ време и усилия. Острието може да бъде редовно затачивать, че тя имаше остър и лесен за поддръжка. Специално разработен за подрязване на копита, с добра текстура и лесен за използване, това е практическо селскостопанско оборудване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : инструмент за подрязване на копита Материал : неръждаема стомана + rubber Тегло : около 1356 г / 47,8 грама Дължина : около 41 см / 16,1 инча Осъществяване списък : 1 х машинка за копита Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hoof Trimming Tool
Material:
Stainless Steel + Rubber
Weight:
Approx. 1356g / 47.8oz
Length:
Approx. 41cm / 16.1in
Package List:
1 x Hoof Trimmer:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: