USMJQVZ LED Nordic Macaron Модерен Вентилатор на Тавана с Осветление 3 Цвята И 3 Скорости на LED Безшумен Вентилатор Полилей с Трапезария и Спалня плафониери Вълни осветителни Т?
  • New

USMJQVZ LED Nordic Macaron Модерен Вентилатор на Тавана с Осветление 3 Цвята И 3 Скорости на LED Безшумен Вентилатор Полилей

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【НОВ дизайн】 Вентилаторните лампи ще ви дадат повече естествена светлина и повече вятърВсички операции могат да се управляват с помощта на дистанционно управление, 3 предаване за регулиране на скоростта на вентилатора, 3-цветно осветление, регулиране на цветовата температура, регулиране на яркост.Фенове и осветление могат да се включват отделно. [Висококачествени материали] е Изработен от висококачествен метал, твърди, устойчиви на висока температура, мек и равномерен.Корпуса на лампата се състои от хардуер и акрил.Нож фен изработени от здрав прозрачен PVC, с висока светопроницаемостью, проста и ярки. Светлината е по-концентриран, а е по-силен вятър. 【3 скорост на вятъра】 Led вентилатор на тавана има 3 скорост на вятъра по избор : бавна скорост на вятъра (мек зимен вятър), средната скорост на вятъра (приятен естествен бриз), висока скорост на вятъра (супер силен вятър).Различните сезони, различните температури, различните хора имат различни нужди на вятър.Нивото на шума по-малко от 35 db . [Приложими места] вентилатор на Тавана с изключите подсветката и копчета за двигатели осигуряват комфортен, сигурен и стабилен сън.Дебелина на перката може да достигне до 3 мм, за да се осигури нормална и сигурна работа на вентилатора. Подходящ за спални, дневни, кухни, трапезарии, коридори, кабинети, читальных зали и т. Зона на излъчване : 10-20㎡. 【Гаранция и услуги】 Благодарение на европейските сертификациям CE, FCC и UL за осигуряване на отлично качество и сигурност.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас веднага.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро, в рамките на 24 часа. 【Нов дизайн】 Вентилаторните лампи ще ви дадат повече естествена светлина и повече вятър.Всички операции могат да се управляват с помощта на дистанционно управление, 3 предаване за регулиране на скоростта на вентилатора, 3-цветно осветление, регулиране на цветовата температура, регулиране на яркост.Фенове и осветление могат да се включват отделно. [Висококачествени материали] е Изработен от висококачествен метал, твърди, устойчиви на висока температура, мек и равномерен.Корпуса на лампата се състои от хардуер и акрил.Нож фен изработени от здрав прозрачен PVC, с висока светопроницаемостью, проста и ярки. Светлината е по-концентриран, а е по-силен вятър. 【3 скорост на вятъра】 Led вентилатор на тавана има 3 скорост на вятъра по избор : бавна скорост на вятъра (мек зимен вятър), средната скорост на вятъра (приятен естествен бриз), висока скорост на вятъра (супер силен вятър).Различните сезони, различните температури, различните хора имат различни нужди на вятър.Нивото на шума по-малко от 35 db . [Приложими места] вентилатор на Тавана с изключите подсветката и копчета за двигатели осигуряват комфортен, сигурен и стабилен сън.